Filippa Rådin

Mot storstad och Stockholm

Nu åker vi till Stockholm. Elvis tycker att det är tur att vi fick det ”röda flygplanet” . I dag vill han inte åka vare sig det ”vita” eller ”blå”  jag tänker tyst: – Tur för oss att vi valde rätt…!”  Det är inte alltid det lättaste när man har en viljestark treåring.

IMG_0053

IMG_0047

Den här gången har vi strategiskt lagt ihop min frus jobb under en hel vecka, vanligtvis brukar vi försöka åka ToR för att vara så lite tid nere i Stockholm som möjligt .

Det är framför allt för barnens skull som vi vill minimera tiden. Tidigare bodde vi alltid på hotell, men med att inte ha en fast punkt med barnen när vi jobbar kände vi blev för slitigt. Därför köpte vi en lägenhet där barnen har sina egna saker och sin självklara plats. Sen är Anja väldigt less att bo på hotell efter alla år.

IMG_0150

Just nu jobbar inte jag utan har förmånen att vara mammaledig med Maximilian så jag tänkte passa på att gå på stan, göra ärenden, utforska lekplatser runtom där vi bor och hitta på roliga saker med barnen. Fast egentligen skulle det nog räcka med att åka spårvagn hela dagarna om du frågade Elvis. Han älskar det, hemma hos oss, i Umeå, finns bara bussar så det är klart att spårvagnar är snäppet bättre, det förstår till och med jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.