Filippa Rådin

Vardagslyx med Mia och Gabriell

Mamma har varit nere i Stockholm och stannade kvar någon dag extra för att Jag och Anja skulle kunna se Mia Skäringers Avig Maria. Har länge pratat om att se den men det har aldrig passat i tid. Förra veckan smsade Gabriell, Mias man, för att frågade om vi hade möjlighet att gå på deras extrainsatta föreställning som var i dag.

IMG_0765

Mia Skäringer!! Du är ta mig tusan bland de coolast brudarna som går i ett par skor just nu. Du ger så mycket av dig själv till oss andra.

IMG_0764

För ett tag sen fick vi frågan av en journalist om vad som är riktigt lyxigt för oss, att gå på Avig Maria, sitta och prata över ett glas bubbel efter showen med underbara vänner som Mia, Gabriell och Elcim det är lyx! Vilken energiboost!! Alla som har chansen att se Avig Maria, missa den inte! Jag är knockad!

Tack för en fantastisk kväll nu ska vi sova gott och vakna som nya människor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.