Filippa Rådin

Besök hos Maria och Deelicious pop up

I dag sprang min fru snabbare än vad jag hann förstå ner till vårt favoritbageri nära oss, Brunkebergsbagei för att överraska mig med en riktigt bra frukost. I love her! Deras bröd är ”to die for” och vi är så glada över att dom öppnat igen efter att ha bytt lokal. I dag är det även den bästa dagen på hela veckan. Emmi kommer hit, hon och svärmor flyger ner för att vara med oss. Det bästa jag vet är när jag har alla barnen hos mig.

IMG_0311

På vårt bröllop köpte vi allt i romantiskt vintage porslin, nu har vi delar av det i vår lägenhet här nere.

IMG_0318

IMG_0333

Innan vi skulle hämta Emmi hann vi förbi Maria Danielsson och Deelicious pop up,  Maria är en gammal landslagsåkare i snowboard och kompis till Anja. Nu gör hon fantastiska handstickade mössor. Efter mötet med Maria håller vi huvudet varmt i vinter.IMG_0341

IMG_0323

IMG_0349

Maria Danielsson och vi

IMG_0322

IMG_0327Blir ni sugna på att kolla in schyssta mössor finns hon också på nätet www.deelicious.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.