Filippa Rådin

Sweden International Horse Show

Båda våra barn rider. Elvis på ridlekis och Emmi på ridskola så när det kom upp att vi hade möjligheten att åka på Sweden International Horse Show tog vi den direkt.  För att få ihop logistiken flög svärmor ner med Emmi efter att hon slutat skolan på fredagen.  Anjas mamma har vuxit upp på häst och kommer också från Stockholm, så hon kunde träffa lite bekanta och samtidigt vara med sina barnbarn och se hästar i världsklass!

IMG_0584

 

IMG_0596

 

IMG_0553

IMG_0516

Jag måste säga att familjeshowen var riktigt bra! Elvis satt still i över 2 timmar!! Clowner och tävlingar med shettisar och ponny hoppning. Ja det fanns så mycket att titta på.

IMG_0463

IMG_0625

Efter familjeshowen skyndade vi oss till hotellet bredvid för att krama på Henrik Jonsson och Jessika Almenäs som stod för konferencierjobbet. Båda är verkligen fullblodproffs och tog stressen med ro när vi kom in med 3 barn , dubbelvagn och ballonger som såg ut som hästar.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.