Filippa Rådin

Kalenderfix i sista stund

Det slår aldrig fel. Jag är för det mesta ute i sista minuten men jag hinner alltid färdigt precis prick, det är fördelen med mig.

Vi har köpt en färdig julkalender men det är mycket roligare att kunna göra en egen om man har tid. Det behövs egentligen inte så mycket, man kan bara köpa fina papperspåsar som man tycker om och har man inte klisterlappar med siffror kan man själv skriva med glitterpenna eller en annan fin penna på påsarna.

Jag valde att köpa ett färdigt kit och sen blanda in andra påsar för att få det personligt för oss. När jag sedan hade gjort iordning påsarna kom jag på att jag ville ha rosetter också. Till rosetterna använde jag vanligt ribband men man kan ju ta vilket band som helst, något man har hemma och tycker om. Det viktiga är att du får det som du själv vill ha det. Längst ner hittar du en video på hur jag gjorde. Hoppas den kan visa dig hur enkelt det är om du vill göra rosetter själv.

IMG_0729

Klipp upp bandet i lika långa bitar innan du börjar binda rosetterna.

IMG_0732

Stämpla fast med en vanlig häftapparat.

IMG_0731

 

julkalender

 

IMG_0842

 

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.