Filippa Rådin

Julkrans på schemat

Nu är det officiellt att jag ska börja blogga för Loppi. Känner mig genuint glad och förväntansfull fast jag ska villigt erkänna att det är lite nervöst.  Jag har aldrig gjort något liknade. Välkomnandet av alla på Loppi har varit fantastiskt. Varmt och hjärtligt och det känns lite som jag kanske fått en till liten familjemedlem i alla där.

I dag har jag stressat runt som en galning. Även ikväll känner jag att jag fortfarande är uppe i varv och jag hann väl ungefär hälften av vad jag hade tänkt hinna i dag. Åkte ner på stan för att leta två nya julstjärnor till vårt kök men kom hem med något som var betydligt finare, två rostiga ljusringar. Det kommer bli så fint i våra fönster när jag är färdig med dom. Egentligen hade jag tänkt påbörja våra kransar till ytterdörrarna i dag men jag kan inte hålla mig ifrån att få upp ringarna i köket först.  Tänkte att jag skulle klä dom med kvistar, röda bär, granris och kottar. Är inte riktigt klar med hur exakt jag vill ha dom. Känns som att man kan ha lite av varje och ändå lyckas med att få det fint. Det får bli ett steg i taget så visar jag er i morgon hur det blev.

FullSizeRender

IMG_0995

Blev sugen på att göra något i stil med det här som jag av en slump hittade på @amyosabevents intagram. Underbart fint och helt i min smak.

FullSizeRender

FullSizeRender

Ljusringen är fin i sig själv men till jul känns det roligt att klä den och få den lite juligare.

FullSizeRender

FullSizeRender

FullSizeRender

Det är svårt att få röda bär att hålla sig fina utan vatten men jag tänkte ta och använda mig av en gammal ljuskrans med konstgjorda bär. Lösa bär som inte är bundna som mina är finns att köpa i vanliga affärer. Tror att man brukar stoppa dom i mossan i adventsljusstakarna.

/Filippa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.