Filippa Rådin

Kransar i stället för julstjärnor

   Ni  som följer min frus instagram vet att jag kom igång alldeles för sent i går och för att få ljusringarna färdiga till i dag var jag tyvungen att ta till nattskiftet.  Har jag väl satt igång ett projekt har jag svårt att bara släppa det utan att vara klar. Typ gå och lägga sig för att man är dödens trött och vet att barnen kommer att vakna tidigt. Det funkar inte för mig, då känner jag mig otillfredsställd och sen ligger jag istället och snurrar runt i mina tankar och har svårt att somna.        FullSizeRender

FullSizeRender

FullSizeRender

FullSizeRender

Nu kommer ni väl ihåg, inkl mig själv att vi aldrig får glömma att släcka ljusen.

FullSizeRender

FullSizeRender

Känner mig riktigt nöjd med resultatet. Det var lite tur i oturen vi inte hittade den adventsstjärna vi ville ha i de fönsteran. Nu känns det mer personligt.

FullSizeRender

FullSizeRender

FullSizeRender

Så här ser verkligheten ut. Bakom kameran. Jag tvingar min fru att hålla i ringen med ett sopkvastskaft för att vi har uruselt ljus att fotografera i hemma hos oss. Bilderna i fönstret blev dåliga så jag försökte hitta ett bättre ställe där man ser slutresultatet bättre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. filipparadin

      Ha ha ha visst har jag. men då har även hon en å andra sidan också. tjänster och gentjänster 🙂 //Filippa