Filippa Rådin

Julefrid

I dag släppte vi julstressen helt och tog dagen som den kom. Anja, hennes syster och pappa har en tradition att ”lufta skoter ” på julafton. Det innebär att man oftast fastnar många gånger rejält med skotern i snön och kan missa Kalle Anka. Idag hade vi tur, vi fastnade inte en gång. Elvis tolkade med bobben ( snowracer för ni som undrar vad bobb är) och Maximilian satt tryggt i min famn bakom Anja ända tills han såg alla lampor på instrumentbrädan, då dög bara Anjas famn framme vid styret. Den här dagen började på topp och avslutas just nu med häng i soffan, godis, små prat och gott i glasen, jag kan faktiskt inte önska mig en bättre jul. image

image

Elvis missar helst inte en chans att leka att han kör skotern bakom ratten. image

Att köra skoter med min fru är bland det roligaste jag vet.

Var rädd om varandra❤️! /Filippa

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. filipparadin

      Tack, älskar dom! Dom kommer från POC sports Lycka till med ditt letande och hoppas att du hittar några som du tycker om. /Filippa