Årets inspirations mammor❤️! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Årets inspirations mammor❤️!

Årets Inspirationsmamas

Anja och Filippa utsågs till Årets Inspirationsmamas 2015 för att de: ”På röda mattan visar att en familj kan se ut på mer än ett sätt, och i både jobb och privatliv tar ställning för jämställdhet, mångfald och rättvisa.”

Just nu pryder vi tidningen Mamas omslag och inuti finns även ett stort exklusivt reportage om oss och vår familj. Det är första gången vi gör något liknade och visar upp oss tillsammans med våra barn. Anja och jag är och har alltid varit noga med vårt privatliv dels för att skydda våra barn som vi anser är för små för att själva kunna avgöra om dom vill synas i rampljuset eller ej men också för att själva ha kommandot över vårt egna liv. Det har mycket att göra med att vi är offentliga och syns i media men jag tror att det egentligen känns viktigt för dom allra flesta människor. Att äga sitt egna liv är ju varje människas rättighet.

Det kanske inte är något ni tänker på men barnen syns inte med hela ansikten på bilderna. Jag vet vad ni tänker, Maximilan, han syns tydligt och dessutom på framsidan! Det stämmer, men där har vi resonerat som så att han är bäbis och kommer att se helt annorlunda ut om ett halvår. Hur som helst jag känner mig oerhört stolt över slutresultatet både över reportaget och utmärkelsen årets inspirations mammor. 

Tänkte ni skulle få hänga med bakom kulisserna. 

imageTidningen Mama reste upp med sitt team till Umeå för att hänga med oss en hel dag i en svit på Stora hotellet. Ett positivt, avslappnat och härligt gäng som gav oss en grym kul dagimageThe one and only Fanny Lagerwall! Den bästa! Känner mig alltid trygg när hon fixar make och hår på oss. Jag har naturligt lockigt hår men trots det måste man ändå styla och locka till det lite extra.imageimageimageimageimageDet var en del som stirrade när Anja gick ut för att söva Maximilian i uppsatta lockar.imageTittar ni noga ser ni den oretuscherad verkligheten… Vi sitter på kopieringspappers buntar för att komma upp lite 🙂 den här bilden blev senare den som presenterade oss som inspriations mammor i förra numret av Mama. imageAnja omstylad, tillsammans med Fanny.imageimageimageTa hand om er och hoppas ni får en härlig juldag! /Filippa 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Hi Filippa, hi Anja!
  This article seems really beautiful. Unfortunately I don’t live in Sweden and I can’t buy this magazine.
  Would it be possible to put a PDF of this article on Anja’s website? That would be amazing for people who don’t live in Sweden (I live in Switzerland).
  Thank you so much in advance for your answer. And thank you for sharing so much of your life with us!
  Last but not least: God Jul!