Filippa Rådin

Elvis missar inte en chans för en tur med skotern

Våra barn älskar verkligen att åka skoter! Och när vi är här uppe missar dom inte en chans till att haka på när vi drar ut. Älskar min frus inställning till allt vi tar oss för när det gäller barnen. För henne är det mesta enkelt och det gör att det blir lätt även för oss andra i familjen. I kväll var det tur att vi hann hem innan stormen Staffan nådde oss. Nu är vi instängda i stugan, vi har gjort upp eld och vinden viner utanför. Helt galet. Imorgon är det en stor dag för oss. Emmi kommer hit och vi håller på att längta ihjäl oss. Timmarna och minuterna är räknade 😊

God natt! /Filippa imageimage

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.