Filippa Rådin

En dag i backen

I dag kom solen! Känns nästan obeskrivligt och fånigt bra! Som om att mitt liv är lite på gränsen för ”bloggperfekt”.   Dagen började med tårta, skönsång och hurrarop för svärfar som fyller år i dag. Och fortsatte mot backen när solen orkade sig upp över fjälltopparna. Det var så vackert att det nästan gjorde ont! Ungarna började tjata redan från morgonen om att få åka skidor så vi slängde snabbt i oss frukost och packade för att ge oss av.I dag hade även Emmis bästa kompis och hennes lillasyster kommit upp till Hemavan. Det var bara för den gamla mamman att hänga på så gott det gick….. Ni som följer Anja och mig på instagram vet ju att Anja fixat till Emmis nya skidor och att jag skulle få svårt att hänga på😄😄😄 

Även jag har fått mig ett par nya tror att jag och mina nya skidor kommer få massa härlig åkning framöver. Gillar dom skarpt! Anja ger tekniktips till småtjejerna, dom tar till sig allt hon säger och lyssnar noga. Emmi har verkligen längtat efter att åka skidor tillsammans med Anja. Att se henne såhär gör att alla runtomkring blir lyckliga. 

    Är man son till en världsmästare och inte riktigt fått koll på sin egna åkning är det ändå självklart att man vill utmana sig själv med lite offpist 😄.

Jag kallar dom skoterninjas!

När vi kom hem till stugan fanns det fortfarande massor av energi kvar och ingen bangade inför att köra kvällsrace med skotern 😊

Ingen tvekan på att vi kommer sova gott i natt /😊Filippa 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.