Snart 43! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Snart 43!

I dag när jag stod uppe på fjälltoppen kom jag på att det inte är många dagar kvar tills jag fyller år. Jag är född på årets första dag, att fylla år 1 januari är för mig förenat med hatkärlek. Men kärleken väger egentligen inte så tungt, det är mer en känsla att det känns “coolt” att vara först ut på året… Värre är det med “hatet”, alla är bakis på min födelsedag och ringer i sista stund för att ursäkta sig för att dom inte kan komma  (= orkar komma). Så när jag rannsakade mig själv insåg jag att jag själv inte heller var så sugen på tårta dagenefter. Därför bjuder jag numer aldrig på tårta utan på rostbröd, färska räkor med tillbehör och cider. Det har visat sig vara bättre och jag själv älskar det!

Efter att Anja kom in i mitt liv har hon infört en tradition hemifrån sig, “tårta på säng”… Jag kan väl inte säga att jag blev mer sugen på tårta av att få den på sängkanten men faktum är att jag älskar det. Jag får min uppvaktning och min tårta och dagen kan inte börja på ett bättre sätt. Hon har som gett mig tillbaka min födelsedag😊   
En oslagbar dag som den här när solen skiner och man får umgås med sina barn finns det inte heller plats för någon åldersnoja.  
   God natt kram! /F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin
   filipparadin

   Ja visst är det! Jag har aldrig haft någon åldersnojja än, tänkte att jag sparar den tills jag blir lite äldre :). Ta hand om dig! / Filippa

 1. Emma

  Vilken mysig blogg du har! Får man stjäla ide’n för födelsedagsfirandet? Jag fyller visserligen i september, men har aldrig gillat tårta – däremot älskar jag skaldjur! Och cider är faktiskt godast till! 🙂

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack för dina ord! Det är bara att köra på när det gäller födelsedagsupplägg man behöver inte tänka så traditionellt jämt. /Filippa