Filippa Rådin

På väg att lämna landet.

Så är det dax att packa ihop oss och åka hem. Lämna den här underbara miljön med snö och klar luft för barmark och avgaser. När jag skriver det låter det om möjligt ännu värre än vad jag redan kände innan.

När vi vaknade på vår sista dag uppe hos Anjas föräldrar var vi tvungna att känna snö under skidorna och ta oss ut en sista gång innan vi satte oss i bilen.Imorgon är det nyår, det ska vi fira hemma hos oss med ex man/Emmis pappa, hennes nya bonusfamilj och massa vänner. Vi ska ut och åka skridskor, grilla korv och dricka Irish coffe medan Patrik (Emmis pappa) stannar hemma och fixar maten. Lyx! Längtar😊!

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. filipparadin

      God fortsättning! Vi har haft förmånen att alltid haft fin relation till Emmis pappa, han är en familjemedlem till oss och kommer alltid att vara det :). Kram F