Filippa Rådin

Jag lever, jobbar och älskar min fru!

Jag får ibland frågan om hur det är att jobba med min fru, hur vi kan hålla isär jobb, familj och vardag. Svaret är enkelt! Det är roligare att jobba med någon man älskar än någon man inte gillar. Jag älskar min fru och jag älskar att jobba med henne. När det kommer till familj och jobb är allt lika enkelt. När vi är med barnen kör vi efter det devisen att : jag ska INTE bara….svara på ett mail.  Vi hämtar hellre barnen en stund senare från förskola och skola än att hämta för att senare sitta med näsan i datorn.

När vi väljer samarbetspartners har vi förmånen att kunna välja med hjärtat och vi jobbar alltid med folk vi tycker om och där vi själva får vara kreativa och delaktiga.  Annars är det inte värt vår tid som vi värdesätter högt.  Ett sammarbete som är genuint, lustfyllt, kreativt och väldigt kul är vårt sammarbete med Caparol färg. Det kanske inte är alla som vet att jag och Anja älskar att renovera och fixa hemma. Men vi är händiga och vi har många renoveringstimmar i bagaget. Vi har tex totalrenoverat hela vårt hus i Umeå samt vår lägenhet i Stockholm, själva. Och då menar jag det bokstavligen. Vi var där från tidigt morgon till sen kväll, självklart hade vi proffs till vår hjälp men ingen kan ta ifrån oss att vi var högst delaktiga och att vi slet arslet av oss!

Varför Caparol färg? För att vi gillar deras tanke med att det ska vara enkelt och okomplicerat. Tillsammans med Caparol har vi möjlighet att visa och inspirera alla som har lusten till att förändra hemma men som känner att tanken till förändring är som att bestiga ett berg. Det behöver faktiskt inte vara så komplicerat, sen är det grymt kul när det är klart! En rolig detalj är också att vi målat hela vårt hus invändigt och utvändigt med just Caparols färger och det var långt innan något samarbete ens var i startgroparna. Det var ett val vi gjorde för att vi själva gillade färgen. Det ni 😊

Här hittar ni länk till våra filmer på Caprol färg/målade hem

imageimage

I år har Caparol färg lottat ut delar av ”vår” inredningar och projekt. Känner mig fortfarande lite avis på den som kammade hem det här hornet. Håller er uppdaterade på fler utlottningar på instagram :@caparol_farg eller på Facebook .Lovar att det är schyssta grejer 😊👌🏻

image
På det här bordet testade jag att målade in en av min mormors spetsdukar som jag tog med mig till inspelningen. Jag visst inte hur slutresultatet skulle bli men så här i efterhand måste jag säga att jag blev riktig nöjd!

image

Här ser ni bordet och det färdiga resultatet

image

Förberedelser och väntan är det mycket av. image

Ibland känns text onödigt när bilden talar för sig själv….😄imageimage

La diva 😉

imageimageimageimage

Maximilian var tre månader när vi filmade sist så dagarna fick styras lite ut efter hans behov och humör men det gick faktiskt väldigt bra. Sen är det många inblandade i ett sånt här stort projekt och folk som ville ta hand om Maximilian fanns det gott om❤️.

imageimage

 

image

Tiden rullar på och jag har inte riktigt haft tid för att hitta inspiration. Ni vet hur det är i december månad allt fokuseras kring förberedelserna inför julen. Här hemma har vi en vägg som vi längar efter att göra något snyggt med. Kanske ni har tips på några bra inredningsbloggar/ sidor där jag kan hitta spännande saker 😊.

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Jag tipsar om linoljefärg, så slipper ni de farliga kemikalierna i vanlig färg. Speciellt ni som har småbarn. Vanlig färg emitterar långt efter att man målar. De stora färgfabrikanterna vill inte kännas vid linoljefärg eller äggoljetempra eller någon av de andra färgerna som använts i flera hundra år.

  1. filipparadin

   Tack för din kommentar. Jag är uppvuxen med linoljefärg, äggoljetempera och växtärgning :-), är väl insatt i det och hur giftig viss färg kan vara, så det verkligen är bra att du tar upp det. Nu på senare tid händer det massor på färgsidan, Caparol som vi jobbar med har tex tagit fram färg som är giftfri och som man till och med kan måla barnleksaker med. så tummen upp för det! Linoljefärg är inte bara bra utan ger en fin känsla i rummet också. Ta hand om dig! / Filippa

 2. Ebba

  Hej Filippa!
  Jag vill börja med att säga att jag älskar din blogg; hur du varierar, familjeliv, jobb, kärlek och andra intressen. Väldigt kul att ta del av! Bra initiativ att börja blogga!
  Sedan vill jag berätta om det som står mig varmt om hjärtat: kärlek mellan två kvinnor. Jag har blivit mer och mer säker på att det främst är kvinnor jag intresseras av. Jag har varit otroligt kär i en kvinna förut, men då det var obesvarat så jag tvingades att låta känslorna svalna. Jag längtar SÅ till att få känna den fantastiska känslan igen. Jag tror nästan att kärlek mellan två kvinnor kan vara starkare än mellan kvinna och man.

  Hur som helst så tycker jag att det är så fint att få se ert helt vanliga liv med allt vad det innebär. Jag vill också ha en fru och barn i framtiden. Jag känner igen mig mer i er båda och jag uppskattar verkligen att läsa din blogg, för att du är något av den framtid jag hoppas på! Sedan får vi ju se hur det slutar för mig 😉

  Jag har läst alla dina inlägg och kommer fortsätta med det. Gott nytt år, jag hoppas du får ett bra 2016 och alla år efter det. Kram på dig, vackra du!
  /Ebba

  1. filipparadin

   God fortsättning! Tack för att du gillar min blogg. Det är aldrig kul att ”kära ner sig” utan att kärleken bli besvarad. Sen att dessutom gå och längta till dagen när man får dela livet tillsammans med någon som man tycker väldigt mycket om kan många gånger kännas tung och ensam. Hoppas att det vänder snart. Ta hand om dig. Kram F

 3. Charlotte

  Önskar Er en god fortsättning!
  Har precis hittat din blogg men gillar den verkligen!

  Och vad härligt att kunna jobba med sina partner – min man och jag jobbade tillsammans ett kort tag och jag gillade det, det var roligt att dela dagen med varandra samtidigt som nu när jag går i skolan så får man längta lite 🙂

  Som sagt, härlig blogg – vi ses snart igen 🙂
  Kram!

  1. filipparadin

   God fortsättning! Kul att du gillar min blogg och att du som jag gillar att jobba med sin partner. Heja dig :)! Lycka till i skolan!! Kram Filippa

 4. Pia Kennborn

  Skrattar gott och igenkännande till alla härliga bilder! Ni är de allra bästa färg- och intedningsinspiratörerna! Helt igenom superproffs. Varm kram och Gott Nytt År – vi ses igen i februari! // Pia K

  1. filipparadin

   tillsammans är vi ett grymt team! Ser fram emot februari och massa jobb. Har börjat kolla på grejer som jag tänkte skicka till dig, men först ny år och lite ledigt . Hoppas ni får en bra kväll! Kram!