Guldbaggen och en intern fight – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Guldbaggen och en intern fight

Ikväll är det Guldbaggen och vi håller precis på med förberedelserna. Ikväll har jag tänkt att temat 50 tal. Anja har en klänning där vi tagit mönstret från en av min mormors gamla klänningar. Sen hittade jag ett tyg hos Eva som passade perfekt. Från början hade jag tänkt ha en klänning som Anja haft tidigare och addera en kort skinnjacka. Men har istället valt ett vinröd figursytt fodral som jag sätter ett skärp i midjan, och sen piffar jag till det med lite pärlor.

   

  

Idag har det verkligen varit en lugn dag.( förutom att planet var försenat så vår lunch blev take away istället) Vi hade packat allt vi behövde redan i torsdags och lämnat allt i Stockholm så vi kunde fokusera på alla barnen imorse. Vi gick upp lite tidigare så vi fick en rejält lång och mysig frukost innan skolan och förskolan. Maximilian är med oss ner igen och idag har han fått full uppmärksamhet och fått massor av sömn och ätit bra. Det så är skönt för mammahjärtat att han känner sig hemma här i lägenheten i Stockholm. Vi är verkligen måna om att barnen ska påverkas så lite som möjligt när vi jobbar borta. Det är bl.a. därför vi har lägenheten ‘. Alla barnen har sina saker och känner igen sig och kan få mysa med kvällsfika utan att behöva sitta och “sköta sig” på restaurang.

 

Guldbaggen ikväll blir spännande. Jag och Anja har en liten intern fight om vem som vinner Bästa kortfilm. STOERRE VÁRRIE eller KUNG FURY.

  
Båda från Västerbotten. STOERRE VÁRRIE är filmad nästan 3 km från där Anjas föräldrar bor och KUNG FURY , Daniel Sandberg från Umeå. Ni kan ju gissa vilket hjärta som hör hemma var. Jag älskar Kung Fury, alla som inte sett den borde verkligen se den. Skrattade galet mycket. Som film och det budskap den för fram är den otroligt viktig . Håll tummarna med mig!

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.