Filippa Rådin

Guldbaggen!

Innan jag visste ordet av omringades Anja av kameror och autografjägare när vi kom till Cirkus. Vanligtvis tänker jag inte på när Anja får frågan om autograf, det ingår mer eller mindre i vår vardag. Igår var jag bara lite oförberedd på deras reaktion, Guldbaggen är inte riktigt Anjas forum. Jag insåg att jag lätt glömmer hur populär hon är och blev påmind över hur skönt det är att Anja är Anja hemma hos oss, fram för allt så att jag slipper stå för mig själv och vänta :).

Det var härligt att få gå på Guldbaggen igår. En stor gala med mycket folk och massor av människor som verkligen hade ansträngt sig när det gäller att klä upp sig. Älskar att titta på vackra människor och vackra kläder!

img_2615.jpeg

 

img_2622-1.jpeg

Tittar ni noga kan ni se David Hasselhoff längst mot kameran.

IMG_2627

Till Gulbaggen valde jag 50-tals tema. Anjas klänning är direkt inspiration från min mormorsklänning. Sen har jag designat om en del detaljer, lagt till och tagit bort, valt ett annat tyg  och låtit Eva sy upp den. Originaltyget var i bomull jag valde ett jacquardvävt sidentyg till klänningen. Skorna hittade jag vintage som jag sedan gjorde om för kvällen. Min klänning hade vi sedan tidigare i garderoben men för kvällen stylade jag den med ett skärp i midjan och min älskade gamla Fifth avenue show reapir väska fick hänga på min arm. Många har varit uppmärksamma på instagram och sett att väskan är öppen 🙂 När jag bad fotografen ta bilen med min mobil glömde jag att stänga väskan just på vår egna bild, typiskt, men väldigt roligt att se att folk är så observanta.

img_2634.jpeg

img_2636.jpeg

Fick platserna bredvid Kung Fury gänget

img_2640.jpeg

Kung Fury gänget som sen plockade hem en prestigefull bagge. Jag vann i och med det familje fighten!! Ni som missat den kan läsa om den Här på min blogg och Här i Expressen.

img_2642.jpeg

img_2649.jpeg

Vi fick snabbt avsluta kvällen och skynda oss till hotellet med en sprängfylld härlig goodiebag, Maximilian vaknade direkt när den tve sända galan var över. Lite tråkigt att inte vara kvar och mingla men vi är kompromisslösa när det gäller att lyssna på barnen eftersom vi reser så mycket. Funkar det inte för dom ändrar vi direkt. Igår hade vi bokat hotellrum rakt över gatan på hotell Hasselbacken så att vi snabbt kunde vara på plats om Maximilian behövde oss.

img_2653.jpeg

 

God natt gott folk! Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helén

    Måste säga att du och Anja verkligen har äktenskapstycke. Ni klär varandra oerhört bra. Så vackra tillsammans
    lycka till i fortsättningen och er fina familj