Filippa Rådin

Tung dag

Redan i går började jag känna mig tung och neggig, reta mig på småsaker och störa mig allmänt på vissa jobbrelaterade saker. När jag sedan vaknade i morse kände jag hur huvudet låg långt ner i kudden, jag var sur som en ettika och det skulle antagligen inte bli en rolig dag för min omgivning… Fy sjutton för såna här dagar! Utrymmet runt mig känns som att det krymper sakta men säkert och tiden springer i från mig, såna här dagar kämpar jag med att se saker positivt och till min fördel brukar jag lyckas till slut, tack vare mig själv men också tack vare min omgivning.

Åkte på rutin mammografi undersökning i dag och på väg där ifrån bestämde jag mig för att hämta barnen tidigare från förskola och skola. Där kom första vändningen.  Att se Emmi och Elvis glädje när dom träffar varandra, lyssna på deras samtal och njuta över hur fina våra barn är bryter ner allt och fyller kroppen med värme och kärlek. Älskade ungar!

IMG_2665

Vändning nummer två. Min fru har bokat in mig på en nybörsar kurs i längdåkning. Jag kan villigt erkänna att jag inte var på mitt bästa pepphumör när jag skulle ta mig i väg och termometern visade på -21. Ok jag var sur igen… Men när jag satte mig i bilen drog på Adele på max i högtalarna, fanns det bara en sak. Kärleksfulla tankar på Anja och kroppen fylldes på med kärlek. Utan ett ord har hon vallat mina skidor plockat fram alla saker som jag behöver och ställt dom vid dörren. Allt för att hon vet att jag ändå i slutändan springer runt och stressar för att jag inte hittar en det ena och en det andra. Det är svårt att inte vara fylld av kärlek till den människan.

IMG_2674

Nybörsar kurs…. det är ju inte så att jag inte åkt ländskidor tidigare. Vi brukar faktiskt både ”tura” på fjället och åka ut i spåret tillsammans jag och Anja men efter första kursdagen inser jag att jag i stort sätt bara tagit mig fram eller kanske harvat mig fram.  Jag har definitivt inte haft någon som helst teknik tidigare i alla fall. Gud vad jag behöver det här. Sjukt svårt och galet kul! Jag lovar att jag kommer att känna att jag lever i morgon, ha ha ha. Humöret är ett helt annat nu när jag ska sova och jag ser fram emot morgondagen. Ta hand om er!

God natt! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karoline

    härligt att kunna somna med en positiv känsla efter en jobbig och trög dag. Tänka positiva tankar och få lite hjälp på traven av någon som älskar en är helt underbar känsla, då blir man varm i hjärtat.
    Kärlek.