Filippa Rådin

Ibland måste man släppa huvudet

Ibland måste man bara släppa huvudet och allt runt omkring för att komma tillbaka lika stark som man var tidigare. Idag var en sån dag. Idag låg prioriteringen helt på oss. Elvis fick sova ut och vi fick en lugn och lång frukost tillsammans. När vi lämnat honom på förskolan gick vi hem och drack två eller kanske till och med tre koppar ”lyxkaffe”  bara för att vi kunde. Lyxkaffe är när vi skummar mjölken till cappuccino med lattemjölk 🙂 kanske inte jätte lyxigt i sig och speciellt inte om man skulle dricka kaffe med skummad lattemjölk varje dag. Det är därför vi bara köper specialmjölken vid speciella tillfällen för att höja känslan och få guldkant och vardagslyx i vardagen. Vardagslyx är ett av våra ledord. Att uppmärksamma små saker i vardagen som är extra och speciella. Små saker som inte nödvändigtvis behöver kosta så mycket men som ger oss välmående.

När vi druckit upp vårt kaffe tog vi och bäddade ner Maximilian i vagnen och klädde oss själva extra mycket för att gå ut på långpromenad. Sol och -22 väntade ute. Sen gick vi utan att ha något mål, målet var bara att ta till vara på dagen. Tror vi var ute i tre timmar innan vi kom hem igen. Obeskrivligt skönt!

P1000051

P1000047

P1000024

image

IMG_2331

Kvällen fick bjuda på hockey med vuxna och barn på gatan. Bästa, bästa avslutningen :)!

IMG_5103

IMG_5114

IMG_5151

Nu känner jag mig ganska mör i kroppen både från gårdagens skidträning och dagens aktiviteter. Men så fylld av energi.

Ta hand om er. Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

    Hej finaste!
    Jag har skrivit om lite amningsproblem på bloggen idag – hoppas du och dina läsare vill kolla in. Berättelsen är minst sagt naken, men jag tror det kan vara skönt för alla gravida/nyblivna mammor att förstå att man sällan är ensam 🙂
    Tusen kramar <3