Filippa Rådin

QX-galan

Igår var det dags för årets roligaste och mest kärleksfulla party. In mot QX-galan har det varit rätt hektiskt med att få ihop allt,både med logistik och kläder eftersom det varit en hel del sjukdom och jobb hemma hos oss. Men vi klarade det:)!

Kläderna som vi hade på oss hade jag designat och Eva sytt upp. Vad skulle jag vara utan denna klippa! Det är skönt när jag kan rita hur jag vill ha det och hon förstår hur jag tänker och sedan kan förverkliga det. Dessutom är hon snabb på att leverera och det gillar jag som nästan alltid är ute i sista minuten och med andan i halsen.

image

Här är örhängena som jag valde mellan till Anja, valet landade på dom längs till höger.

image

Mina hittade jag bland våra smycken hemma och dom passade perfekt.

image

Till kvällen ville jag verkligen ha mycket axelvaddar , vilket det också blev. Klänningen är sydd i ett ullsilke tyg så ni kan ju tänka er hur varmt det blev senare på kvällen när vi rockade loss på dansgolvet. Ha ha ha men det var det värt, har sällan fått så mycket komplimanger för våra kläder som igår. image

Till Anja använde jag mig av en sammetskjol som Anja har haft tidigare. Jag förändrade utseendet litegrann genom att sätta en tyllkjol under, det gjorde att formen blev  lite mer gala. Sedan smyckade jag kjolen med ett av mina gamla örhängen som jag sydde fast framtill för en mer markerad midja.

image

image

Make upen på plats, hemma i lägenheten innan vi tog oss i väg på galan.

image

Tror att vi fick ”bästa” bordet :), fick iallafall sitta bredvid Kajsa Bergqvist och hennes trevliga sambo Hanna. Tyvärr var jag lite väl nervös stora delar av middagen, Anja och jag skulle dela ut pris till Årets Hetro så innan vårt framträdande hade jag lite svårt att slappna av. Kajsa och Anja känner varandra sedan länge, båda bodde i Monaco och efter det har vi också träffats flera gånger här hemma i Sverige.image

Sista fotot på galan blev tillsammans med Babsan efter det var det fest och då åkte kameran ner i väskan.

Jag stod på dansgolvet och rockade järnet i min ull/silke klänning så att svetten lackade tills det var dags att ta taxi hem och lägga upp mina onda fötter i vår sköna säng. Vilket kväll!!

Jag vill lova att livet inte kändes lika glamouröst när jag vaknade någon timme senare av Maximilian klockan 05.30 som även väckte upp Elvis. God morgon verkligheten!

image

Ni får inte missa oss imorgon då vi är vi på TV i Renees brygga tillsammans med Steve Angello och Isabel Adrian! En dag som är svår att glömma.

God natt! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.