Filippa Rådin

Renées brygga i dag 21.00!!

Ikväll är vi med i Renées brygga 21.00 på TV4 .Missa inte det!!

Här kommer några pics ”behind the scenes” från inspelningen i augusti när vi tog oss ut helt utan förväntningar till Stockholms skärgård för att träffa Renée, Steve Angello, Isabel Adrian. Att folk har förutfattade meningar om ens personlighet är vår vardag och något som vi ofta möts av i vår familj. Det gäller allt, högt och lågt, tex hur Anja är, borde vara eller vad folk säger sig ha läst, men det värsta är nästan när dom har hört det från en ”säker källa” och ofta från någon väldigt ”nära” oss. Snälla ta allt du läser eller hör för den delen med en nypa salt! Vad jag lärt mig under mina år tillsammans med Anja är att jag inte tror på någonting innan jag bildat min egna uppfattning. Så jag gick in i mötet med Steve och Isabel med massor av lösrykta rykten men jag försökte så gott jag kunde vara fördomsfri.

Dagen började som en riktigt perfekt sensommardag med sol och blå himmel, en dag som senare skulle visa sig bli väldigt växlade med både regn och storm och uppehåll igen. När ovädret var som värst hittade vi Steve ensam längs ute på bryggan i bara t-shirt, tydligen trivs han som bäst när det är oväder.Det roliga är att de bor i Los Angeles. Där finns det nog bara ett väder , sol !  Vår dag tillsammans blev en dag som verkligen satte sina spår på ett positivt sätt, Steve knockade mig fullständigt som person!

Ni får ursäkta kvalitet på bilderna, jag hade bara med mig mobilen och det var långt innan jag hade en tanke på att jag dessutom skulle börja blogga men jag tror och hoppas att ni tycker att det är roligare att följa med ”bakom” med lite sämre kvalite på bilderna än att inte se något alls.

IMG_4458

IMG_4463

Anja och jag tog färjan ut till skillnad från vissa andra…..:)  Tro det eller ej men att åka skärgårdsfärja kändes faktiskt exotiskt. Det var verkligen super nice. Uppe i Umeå har vi ingen riktigt skärgård och inte direkt några skärgårdsfärjor heller.  På färjan träffade vi dessutom på Eva Dahlgren som var på väg ut till deras hus.

IMG_4471

När Isabel och Steve kom, gled dom in med en yacht till den lilla lilla bryggan 🙂

IMG_4475

Ibland har man tur, när allas scheman stämmer och man får jobba med dom bästa och dom man vet att man trivs med. Vi vill alltid jobba med Fanny Lagerwall @facebyf och Renée gillar henne lika mycket som vi, så den här dagen blev det inte några problem och Fanny kunde vara på plats.

IMG_9794

IMG_9798

Det är väl ingen skräll vem som kunde stå längst i jägarställningen… men hur ställningen i övrigt såg ut kan ni se i kväll. Tycker att ljud och kameramännen ser lite tärda ut medan Anja fortfarande är helt oberörd Ha ha ha, that’s my girl!!

IMG_4480

IMG_4484

Helt plötsligt hittar jag Steve och Anja med en lampa i knät, varför vet jag fortfarande inte. Kanske för att det var så mycket grejer överalltIMG_4492

IMG_4502

Fina och genuint trevliga Renée, vi har varit med i hennes program tidigare och man känner sig alltid så kärleksfullt mottagen.

IMG_9807

Där nere skulle vi sitta lite senare.

IMG_9805

Efter storm och regn sprack det upp och blev en helt magisk kväll. Medan teamet förberedde kräftskivan och allt runt omkring hade vi tid för att umgås bakom kameran och framför vår egna 🙂 🙂 🙂

IMG_9812

IMG_4551

Two great champions!

IMG_4506

Att få avsluta dagen utomhus och röjaloss till Steve som DJ tror jag är mångas dröm, för mig var det en sån kick att det är svårt att förklara. Alla vi som var där var helt euforiska och lyckliga in i varenda cell! Vilket magiskt ögonblick!

IMG_4550

Hem tog i oss lite snabbare i natten med racerbåt.

Hoppas att ni tittar ikväll då ni får se betydligt mycket mer än vad jag har att visa här. Kram på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anki

  Nu har jag precis tittat på avsnittet när ni var hos Renee! Ni är ett fint par och ni passar så bra tillsammans ♡
  Kram

 2. Anne

  Nu måste jag ju se avsnittet! OMG vad tystnad kan eka. Det du inte skriver i denna text är det jag hör allra mest. Kanske inbillar jag mig??? Följer bloggen sen en månad tillbaka. Tycker att det är såå intressant med vardag varvat med era galor och annat spännande. Inlägget om Anjas kamp med pjäxorna intressantast! 🙂 Så roligt att få ana lite av Anjas personlighet som lett till alla segrar och framgångsår. Ni är så otroligt fina tillsammans och det gör mig glad i hjärtat att ni fann varann! Har på senare tid alltmer tyckt att ni är lika varandra. Känner ni så? Till sist. Jag älskar ditt sätt att skriva! Ditt goda språkbruk gör mig glad! Så jag kommer åter! Men nu ”mot Renees brygga!”

 3. Maria H.

  Jättebra program, Filippa Håller med Renée om att ni utstrålar en väldig glädje, respekt o kärlek för varandra! Ni är så otroligt fina tillsammans Blev uppåt o glad av programmet! Kul också att få höra din röst för första gången

 4. Skåningen

  SÅÅÅÅ …glad att jag hittat din blogg.
  Härligt att få en inblick i din och Anjas vardag
  ihop med barnen och lite glamour till det….WOW alltså.
  Hälsningar Skåneland

 5. Ida

  Ni två måste vara Sveriges skönaste par! Älskar det ni delar med er av på Instagram och det är alltid kul att se er tillsammans på tv. Ni sprider sådan glödje och kärleken mellan er är svår att ungå. Era blickar till varndra är så varma. Tycker ni är störtsköna!

 6. Kristin/onlyfemale

  Underbart! Såg er igår och kan inget annat än instämma, Steve verkar vara RN riktigt härlig kille med båda fötterna på jorden. Isabelle verkar också riktigt härlig. Och du och Anja, så fina tillsammans. Ni strålar.

  Kram

 7. Margaretha

  Hej! Vad kul att du har en blogg! Visste inte det när jag sprang på dig på gotthards lunch och pratade kläder! Så kul att se er vardag och hur du får ihop alla kläder till alla galor! Ska verkligen vända mig till din sömmerska för jag vet redan vad jag vill haNu ska jag se er hos Renée i tv4play,jag måste va den enda som inte visste om din och Anjas relation innan sommarpratet och ändå bor jag i ju i umeå, ni är så fina tillsammans och glad att ni hittade varandra!mvh/Margaretha

  1. filipparadin

   Kul att du hittade hit! Ja vänd dig till Eva (min sömmerska) hon är magiskt duktig. Ta hand om dig!! Kram Filippa

 8. Rebecca

  Kollade precis på programmet och vilket fantastiskt avsnitt, helt klart det bästa från båda säsongerna från Renées brygga. Sedan att Renée är en sådan grym programledare gör ju saken ännu bättre.
  Men du och Anja är ju bara så fina tillsammans, man ser verkligen er lycka för varandra! Och det är alltid lika roligt att se er två i tv-rutan 🙂 Tack för att du delar med dig av ”behind the scenes” bilder och videos, väldigt roligt att läsa och kolla på efter avsnittet!
  Kram

  1. filipparadin

   Tusen tack för dina fina ord❣ Ja Renée är underbar och gjorde vår dag till den bästa. Tror mycket att det var hennes värme också som gjorde programmet till vad det blev. Var rädd om dig kram F

 9. Jenny

  Så mycket energi o glädje ni utstrålade alla 5 i programmet…(även hunden..)!
  Du och Anja verkar ha ett så härligt, spännande och omväxlande liv. Det är ni värda. Kram

 10. Jossan

  Hej! Just tittat klart! Vilket härligt avsnitt! Ni är så genuint fina tillsammans. Så underbart att höra lite av mitt modersmål norrländska.
  Ha en fin kväll!
  Kram Jossan