Filippa Rådin

Älskade mamma!

Ibland faller allt bara på plats. Idag var en sådan där dag då vi ökade på tempot! Barnen studsade runt på morgonen och det var som vanligt lite mys och lite stress och lite hit och dit. Precis när Emmi började bli lite sen att gå till skolan ringde det på dörren och hennes grannkompis Viktor kom med huvan långt neddragen i snöstormen och undrade om Emmi vill slå följe till skolan. Man blir så lycklig att dessa två har varandra. De har vuxit upp ihop och är i storsett varandras motsatser men funkar så som ett gammalt gift par:)

Åkte ner på stan för att kolla in kläder inför en reklaminspelning som vi har nästa vecka, mamma var också nere på stan så vi fick en myslunch med henne. Efter det drog Anja och hämtade Emmi och Elvis tidigt från skola och förskola för att sedan skjutsa Micke till flyget. Men när Emmi fick höra att vi träffat mormor så vill hon absolut vara med henne. Som tur var var hon var kvar på stan! Så vips så sprang Emmi runt med mormor på stan medans jag fortsatte kolla kläder. Anja ringde mig och sa att Elvis somnat i bilen och att det kanske var bäst om vi åt hos mormor eftersom Emmi så gärna ville vara med henne, plus att vi hört talas om en bra pizzeria som nyöppnat precis i närheten där mamma bor.P1000490

P1000569 P1000567

Väl hos mamma så kändes det som allt bara föll på plats med alla. Hemma hos min mamma finns det så mycket härligt för barnen att göra. Alla blir så lugna och det är en plats där vi bara kan hänga och det blir så rofyllt. Emmi började direkt pyssla, måla alla hjärtans dagkort. Elvis vet axtakt vad han har leksakerna han vill ta fram och Maximlian har efter att börja va små korta stunder ensam med mormor också börjar hitta tryggheten. Tid och rum får stå stilla en stund och det blir mys och massor av lek och ja kanske jag och Anja släpper taget om alla ”måsten ” en stund.

I dag blev det även cirkusträning. Något som Emmi och Anja alltid haft som en gemensam grej. Hon klättrar och balanserar på henne som att hon vore en klätterställning. På senare tid har även Elvis kommit med i leken, jag sitter på sidan, tar kort och fascineras över vilka underbara ungar vi har!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Din mamma är säkert fantastiskt och det är något visst med den lugna känslan som infinner sig hemma hos mormor & morfar men ni verkar ju också vara väldigt fina, sköna, härliga mammor så allt hänger nog ihop och inlägget borde kanske heta ”Älskade mammor” 🙂

  2. Anna

    Hej Filippa, jag snubblade över din blogg av en slump. Jag fastnade och hade snart läst ikapp. Vill bara säga att du delar med dig på ett så otroligt fint sätt. Tack!