Filippa Rådin

Bästa brunchen!

Anja bokade en brunch på våra vänners restaurang köksbaren idag. Hela morgonen gick vi i pyjamas innan Anja blev stressad över att det var dumpade snö ute! Om ni frågar mig så var hon nog mest sugen på att äntligen få lufta snöslungan som vi köpte för 2 år sedan. Den har inte använts speciellt mycket då det varit så snöfattigt sista åren. Men nu så:) Jag stannade inne med barnen som inte alls var sugen på att gå ut. Sedan hade jag ett möte på stan innan brunchen. Jag har fått en förfrågan om att styla ett bröllop. Har tyvärr inte tiden det krävs just nu med ett att fixa ett helt bröllop  men jag kände jag vill hjälpa dom en bit på vägen. Som alla vet är det en hel del att tänka på när man ska gifta sig. Anja och jag planerade och gjorde i stort sett hela vårt bröllop. Jag tycker det är otroligt kul att styla fester och man kan aldrig ha för galna idéer. Anja håller nog inte med!! Hahaha hon har fått vara min assistent många gånger och varit med och drapera en hel del… om ni skulle fråga henne har hon dessutom varit med om ett draperingsjobb från h-vetet haha.

Såklart drog jag ut på tiden så Anja fick ta barnen i snöstorm med dubbelvagnen. Tur hon ser det positivt!! Och extra träning. Hon svarade bara – ja då får jag röra på mig lite extra idag! Älskade underbara!! Kan inte ha en bättre partner!P1000599Väl på köksbaren så hade vi jordens tur att Marie och Peter var på plats och skulle äta brunch själva. Maries son Oskar fyllde 16 år. Finns det hjärterum så finns det stjärterum!! Marie och jag har känt varandra sedan lång tid tillbaks. En gång i tiden jobbade jag på Stadium med Marie. Sedan har hon funnits där och stöttat, när jag och min gamla kompanjon startade och drev KII . När hon träffade Peter så har det blivit mer restauranghäng än klädhäng! Efter att de sedan några år tillbaks startade Köksbaren och Le garage två restauranger i Umeå. 

Hoppas ni får en mysig lördag och missa inte QX-galan på TV4 där jag och Anja delar ut pris i kväll.  Kram på er! FIMG_6633 IMG_6634

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Ö

    Såg er minsann. Fick glädjen att bli bjuden på brunchen av mina fina vänner och vi hann precis innan köket stängde brunchserveringen. Älskar verkligen maten och dryckesvalen på Köksbaren.