Filippa Rådin

Att säga hejdå var inte lätt i dag!

imageJag älskar mitt jobb, jag älskar mitt liv och jag har egentligen inget att klaga på. Men vissa gånger känns det tung, så in i kaklet tungt! Och då är det inte kul att vara offentlig och stå på en flygplats efter att man lämnat barnen och totalt bryter ihop. Tårarna rinner ner för kinderna, det går inte att hejda ,det finns som inget stopp, jag vet inte var jag ska ta vägen och det känns som att alla tittar och undrar vad det är för fel. FEL? Det finns inget fel det är bara så att jag vill vara med våra barn!

Vi är precis på väg till Göteborg för ett filmjobb, ett jobb som vi egentligen ser fram emot jätte mycket och ett av dom roligaste jobben vi har framför oss. Men det innebär att vi måste lämna dom större barnen hemma, det är bara Maximilian som följer med.

I dom här lägena är det tur att jag vet att våra barn har det bra hemma och att jag ofta reser iväg tillsammans med min fru, hon vet och känner precis på samma sätt som jag och hon har dessutom lång erfarenhet från tiden ute på touren när hon var tvungen att åka iväg och lämna Emmi och mig hemma. Hon hatade det lika mycket som hon älskade skidåkningen. Hon hade som värst 250 resdagar per år och det var tur att vi kunde åka dit hon var ,men trots det var det många dagar som vi kämpade med längtan till varandra på var sitt håll. Fick jag välja helt fritt skulle jag välja allt! Både äta kakan och ha den kvar! Ha roliga jobb men alltid vara tillsammans med min familj, inte en helt lätt kombo….

Ta hand om varandra ! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Det kan vara jätte tufft ibland
  Men försök att se hur underbart mysigt och härligt ni ska ha när ni får vara tillsammans igen

  Jag vet att det kan vara svårt att se det i separation stunden när hjärtat bara brister och skriker ”NEJ!”

  Kram till dig och Tack för bra blogg

 2. Angela

  Usch ja, det är inget roligt att åka utan de man älskar mest. Jag längtar ihjäl mig varje gång jag måste åka ifrån min älskade fru för något. Man vill alltid vara tillsammans och göra allt med de man älskar.
  Styrkekramar till er!