Klassiskt Rådinprojekt! Fy fan. – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Klassiskt Rådinprojekt! Fy fan.

Det här är så typiskt mig!

Ni som följer mig på Instagram vet att jag fick spel på vår gigantiska soffa i fredags och började, princip slita den i stycken. Det känns som att vi varit på väg med den i evigheter till en tapetserare men vi har aldrig tid att få den dit. Så jag tog det som sagt i egna händer. Livrädd för hur det skulle blir här hemma om jag inte kunde ro projektet i land. Jag lovar er att jag skulle fått höra det i evigheter, ha ha ha!

Men jag lyckades! Och jag är faktiskt nöjd både över resultatet och över att jag vågade tro på min egna förmåga. Man kan mer än vad man tror. Nu ska vi bara göra om resten av övervåningen ! Och när det blir…. ja det kan bli imorgon eller om 3 år. Jag och Anja är väldigt impulsiva och tyvärr så är vi också lite så att vi älskar att dra igång projekt och sedan när vi ska ro i hamn det hela så har vi redan hunnit med att påbörjar något annat kul! Kanske om jag lovar att ge er uppdatering på vardagsrummet på övervåningen så har vi lite blåslampan på oss och gör klart allt!! Ja innan sommaren iallafall:)

Kram och var rädd om er! F

IMG_3625P1000867

P1000870P1000874

P1000881 P1000895 P1000893 P1000879 P1000887

P1000998

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angela

  va bra soffan blev,så himla duktig du är Filippa:)
  Det är roligt att hålla på med renoveringar och pyssel, bara köra på när man känner och hinner för det.
  Vi har själva ett hus jag och min fru som är byggt 1930 som vi håller på för fullt med och det är så roligt att se resultaten när man är färdig.
  kram

  1. filipparadin
   filipparadin

   Oj vad spännade och kul med ett hus från 1930!! Älskar gamla hus med själ och att renovera tillsammans är det bästa som finns :)! Lycka till med allt ni tar er för! Kram F