Nytt målarprojekt på G! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Nytt målarprojekt på G!

Caparolfärg färgSådär ja!! Nu är familjen Rådin/ Pärson igång igen. Den rosa färgen i köket som vi målade för någon vecka sedan passade inte längre nu när vi köp oss en ny kökssoffa.

Imorse lämnade vi barnen på Skola och förskola och sen i väg. Typ innan jag ens svalt sista droppen av kaffet. Om jag sätter igång en nytt projekt vid köksbordet tar “effektiva Anja” vid som en projektil och då får jag hålla i mig om jag ska hinna vara med och ens välja färg! ha ha ha.Caparolfärg färgprover Caparolfärg färgprover

Caparolfärg färgHar bestämt mig för att det ska bli en gröngrå nyans på köksväggen.CaparolFärg färgI vår Caparol butik i Umeå håller dom lägligt nog på att måla om golvet. det tog vi som en lekinvit och vips låg vi och alla elefanter på golvet, tur att det inte var så många kunder i butiken Ha ha haCaparolfärg färgCaparolfärg färg Caparolfärg färgSå nu några timmar senare är vi hemma igen med tre provbukar färg. Ovanligt när det gäller oss. Jag brukar köpa EN färgburk, basta, sen är jag igång och målar. Vilket resulterar i hejarop eller svordomar, möblering eller snabb resa tillbaka till affären för att köpa ny färg. Men nu tänkte jag vara lite mer “vuxen” och inte göra om samma misstag som jag brukar.

Nu har Emmi kommit hem från skolan och jag ska se om jag får lite målarhjälp eller om jag får måla upp provfärgerna själv i morgon.

Ta hand om er!

Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Joanna

    Så söta ni är!
    Man blir så varm i hjärtat och sitter och ler när man läser hur fina ni är.
    Tack för att ni finns och att du delar med dig av din fina familj.
    Hoppas att köket blir fint!