Tack för igår! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Tack för igår!

Loppi

Igår hade jag verkligen en toppendag! Lite stressig på fm bara när jag och Anja skulle mötas på flygplatsen och lämna över Maxilian till varandra. Hon landade från Stockholm med samma flyg som jag skulle åka med. Som tur var flöt allt på och när Maximilian var i Anjas trygga famn kunde jag springa på flyget. Maximilian har inte sovit så bra på natten så när jag satte mig på planet så somnade jag bums och vaknade inte ens när dom pratade i högtalarna, så trött var jag :).

Planen var egentligen att jag bara skulle ner till Stockholm på utbildning och för att träffa gänget på Loppi. Men som vanligt är det snabba kast i mitt liv och jag hann med att trycka in ett annat möte också med min kära och fantastisk begåvade vän Tina Törnqvist. Hon är en av dom mest inspirerande människor jag vet. Både hon och jag lever oroligt hektiska liv så när vi väl får till att sitta ner över en snabbkaffe tar jag den alltid. Önskar bara att jag bodde närmare henne så att vi kunde träffas oftare. Hon ger mig ryggrad och styrka till att vara kreativ. Hon är en stor del till att jag på sista tiden smått börjat designa kläder igen till mig och Anja.

Sen till det jag var nere för egentligen, Loppi. Jag känner mig verkligen , på riktigt, tacksam och priviligerad över att jag har fått möjligheten att hänga med ett sånt här grymt proffsigt gäng! Satt igår och tittade mig runt i ett rum fyllt med möjligheter, starka personligheter och ett gäng med obeskrivligt mycket driv. Det älskar jag! Jag blir också imponerad av företagsledare som vill framåt och som ser möjligheter. Det är så Loppi är , starka, drivna och ödmjuka! Det är det mest inspirerade jag vet och det ger mig så mycket energi. Nu ska jag ta med mig det jag lärt mig och fortsätta utvecklas här på bloggen och förhoppningsvis kunna ge er massor av härliga inlägg.

P1010034 P1010037

Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.