Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig.

 

Det hjälps inte att jag var “vuxen” igår och så ordentligt köpte provburkar för att testa oss fram vilken färg vi ska ha i vårt kök…Igår skrev jag om när vi åkte till Caparol och köpte färg och hur hela familjen helt plötsligt låg på golvet i butiken, ha ha ha ja allt kan hända när vi är i farten och vi har väldigt få hämningar!

Emmi var taggad på att hjälpa till med att måla upp provfärgerna på väggen, hon tyckte till och med att det var så kul att Ipaden för en gång skull inte var en konkurrent. Heja!!! Mammahjärtat blir så in i roten glad när jag lyckas engagera våra barn så att vi slipper höra det ständiga tjatet om Ipad, eller vad säger ni? Hur är det hemma hos er? Hur förhåller ni er till Ipad och dator? Har ni satt upp regler och tider? Jag blir iallafall galen på att det är ett ständigt tjat!

P1010121P1010140

P1010123P1010137

P1010158

Suck! Färgerna blev inte riktigt som jag tänkt mig och jag måste tillbaka för att köpa nya testfärger. Vad tror ni? Det blir lite speciellt när det ligger en rosa färg bakom men jag skulle vilja ha en gråtonad färg kanske åt grönt men inte såhär… Hjälp mig :), tips någon?P1010154Solen skiner ute, fåglarna kvittrar och nu måste jag ut en liten stund och få luft.

Ta hand om er och hoppas solen lyser på er med! Puss F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Jag skulle satsa på en mörkare nyans och inte lika pastellfärgad. Brukar alltid få låna hem färgkartan från Caparol här i Umeå, helst om man har en möbel tex som er snygga soffa som färgen ska tona med 🙂 lycka till!

   1. Sara

    Kom in igen så bollar vi lite färgnyanser med varann. Tids nog hittar du din favorit, men jag vet ju att den skulle varit hittad redan igår om man frågar dig /Sara Caparol Umeå

    1. filipparadin
     filipparadin

     Ha ha ha ,lovar att jag är påväg till dig. Det blev bara en vägg som revs och lite annars som kom ivägen. Men jag har lite nya uppslag att bolla med dig 🙂 kram F

   1. Marie

    Hihi, önskar det var mitt hem! Skrev nog lite snabbt, men vi har målat vårt vardagsrum i samma kulör som House of Philia. Länkarna är direkt till hennes blogg. Men visst är det ett underbart hem!

    1. filipparadin
     filipparadin

     Ha ha ha jag insåg själv att jag var lite snabb 🙂 säkert lika fint hemma hos er fast med din alldeles egna personliga känsla. Tummen upp för det! Kram Filippa

 2. Loppan

  Din blogg är jättebra och inspirerande! Man läser så många att man inte hinner/orkar kommentera. Synd det egentligen.

 3. Lindi

  Färgkod: S 3005-G20Y blir lite mörkare, mot det gråahållet. Det beror ju på vad man har mot väggen men det blir väldigt snyggt mot vitt