Det finns ingen tid! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Det finns ingen tid!

IMG_3864Det finns ingen tid, men jag tog mig ändå ut igår. Anja har lärt mig att hitta tillfällen att träna trots tiden egentligen inte finns. Vi behövde några grejer från affären, så istället för bilen så drog jag på mig löparskorna. Har inte tränat på så länge och det var skönt att äntligen få lite spring i benen. Jag skäms när jag tänker på mitt nyårslöfte! Varför lovar man sig själv saker som man redan innan troligen vet att man har svårt att hålla…? Mest troligt för att man så gärna vill lyckas. Men rimligtvis skulle det vara bättre med att börja med något som är lättare att lyckas med. Jag menar, jag klarar ju inte av att träna mer bara för att jag lovade mig det i nyårslöfte…. eller? Hur går det för er och era nyårslöften? Lyckas ni hålla dom? Jag inser iallafall att jag måste hitta den riktiga nyckel till att få tid över till träning och kanske till och med lägga förväntningarna på mig själv på en lägre nivå från början för att lyckas i längden. Typ som i dag, det är kanske inte den längsta turen till affären, men 30 minuter är mer än ingenting!

Ta hand om er! Kram F

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny Midbjer

  Så gör ofta jag också, slänger på mej träningskläderna och springer först en tur med hunden och springer inom hemma och lämnat henne för så springa vidare till skolan för att hämta E. Den löpturen kan gärna bli väl så effektiv med motbacke intervaller för max effekt. Kör hårt Filippa, du är KJEMPEFLINK.

  1. filipparadin
   filipparadin

   Du är grym Jenny! Är imponerad av hur mycket du orkar. Jag började löparteknik grupp igår, kul som sjutton :). Största kramen <3 Filippa