Tänk att mat smakar så mycket godare ute i naturen! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Tänk att mat smakar så mycket godare ute i naturen!

Idag var det snabba kast från babysimmet och ut till havet när himlen sprack upp och solen tog över hela himlen. Så ljuvligt!

Tanken var att vi skulle hem till vår fina och nära vän Sara som fyllde år igår. Istället tog vi och packade ner allt som behövs till en god pickniclunch. Ringde till henne och sa: Det är SOL, sist ut till havet är en skit!! Vi kom ungefär samtidigt :). Anja är kanske en av dom bästa jag vet på att packa matväskan så jag överlät det helt åt henne. I dag blev det lite extra eftersom vi skulle bjuda på födelsedagslunch.

Menyn bestod av älgkött från Anjas pappa som vi stekte över öppen eld, stekt lök, riven ost, sallad, vitlöksbearnaise i pitabröd. Efterrätt och kaffe efter maten. Tänk att mat smakar så mycket godare ute i naturen. Det blev verkligen super lyckat och så skönt att få hänga tillsammans ute för omväxlingsskull. Älskar den här dagen!

När vi kom hem hade vi energi över till att röja och förbereda Emmis rum som vi ska bygga om imorgon. Känner mig som ett barn som väntar på att jultomten ska komma. Vill bara börja med engång och få det färdigt och visa Emmi, hon kommer bli så galet glad! Har önskat sig ett större rum och nu har vi kommit på lösningen på hur vi ska kunna uppfylla hennes önskan. Älskar det :)!

vårvinter havet lunch filippa rådinvårvinter havet lunch

vårvinter havet lunch

vårvinter havet lunch

vårvinter havet lunch

P1010391

vårvinter havet lunchTa hand om varandra! Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. filipparadin
      filipparadin

      Det är så ljuvligt att komma ut om än det bara är för en liten stund så mår man så gott av det.:) snart är våren här!! kram F