Kritiserad skidåkning… – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Kritiserad skidåkning…

IMG_4288

Min fru är inte helt nöjd med min skidåkning och visar mig “kungensbricka”….Ha ha ha,  jag försöker förstå men jag vet inte riktigt om jag kommer att kunna göra som hon ber mig….

Det känns som att jag swichar fram. Vinden fläktar i håret, speeden är hög och när jag känner hur det bränner i benen och hur skidorna carvar mig runt vill jag lova er. Jag känner mig både cool och lyckad :)! Men tydligen är det långt kvar …min känsla stämmer inte med verkligheten :). Hur kan det vara möjligt! Ha ha ha

Alla tror att jag och Anja kunnat åka hur mycket skidor som helst tillsammans och att jag typ ständigt åker omkring med världens i särklass bästa skidlärare varje gång vi är i fjällen. Men verkligheten är något helt annat när man har barn i olika åldrar så måste man turas om för att få skidåkningen att fungera. Så att få tid tillsammans i backen som i dag och dessutom i strålande solsken är romantiklyx på hög nivå. Jag blir nykär, stolt och helt svag i knäna när jag ser min fru åka ner för backarna. Om hon inte är helt njöd med min åkning så är jag det 100% med hennes :)!IMG_4285 IMG_4289

Ett av Anjas kännetecken är att stå och vila ena benet med skidan upp. Det är sviter av skador från hennes fantastiska karriär. IMG_4291

Teknikgenomgång med gänget och benet är uppe 🙂IMG_4295 IMG_4307 IMG_4309 IMG_4324

 

Sista dagen i backen tillsammans, ikväll blir det skoterkörning och imorgon åker alla hem. Tack för allt härliga människor!

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.