Sista kvällen med gänget – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Sista kvällen med gänget

Det är söndag och det känns i hela kroppen. Tänk vad fort en vecka går och speciellt när man har roligt. Idag känns vårt beslut att stanna kvar här ytterligare några dagar så rätt! Stanna kvar och plana ut, låta barnen få några dagar med full fokus innan vardagen ta vid igen.skoter sälen filippa rådinIgår var det sista kvällen med Caparol gänget. Vilka dagar vi haft tillsammans! Strålande sol, skidåkning och god mat.

I torsdags träffade vi ett gäng som på allvar trodde att jag och Anja, framför allt Anja, skulle kasta dom ut för den brantaste backen och typ skrika KÖR! Ha ha ha. Även om Anja kan vara tuff mot sig själv är hon oroligt pedagogisk och skulle aldrig någonsin utsätta någon annan för något som den inte var bekväm med. Där emot vill hon att man utmanar sina rädslor.

Anja är grym på att få människor att utmana sina rädslor och få folk att växa som individer. Några i gruppen kom hit i torsdags och hade aldrig stått på skidor tidigare, redan igår åkte dom högst upp i backen och tog sig ner för egen maskin. Fatta vad häftigt det är! skoter sälenskoter sälen

skoter sälen filippa rådin

skoter sälen filippa rådinAnja pärsonMen igår var det som sagt dags att ta farväl. Det gjorde vi med att ta skotrarna upp på fjället för att äta sista middagen tillsammans i en liten  pittoresk stuga utan el och vatten. Bästa avslutningen. Alla var så peppade på att få köra skoter och sitta i en mysig liten stuga tillsammans, utbyta idéer och erfarenheter hur man lyckas inom butik och handel. Så det kunde inte bli en bättre avslutning.

Anja inledde med ett kort liten föreläsning om mod och hur man blir bäst i världen. Hon är så självklart och enkel att lyssna på och jag ryser varje gång jag blir påmind om hennes enorma framgångar och förmåga att göra sig själv till världens bästa!

Ta hand om varandra! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.