Tungt avsked – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Tungt avsked

flowride sälen experiumIdag var det en tung dag för Emmi men även för resten av familjen. Det var en ledsen liten tjej som gick och la och sig som saknade sin vän. Idag var det dagen då våra nya vänner skulle åka hem :(.

Det är sällan vi från första stund  tar in folk vi aldrig träffat tidigare för att i nästa stund helt okomplicerat “dela” på barnen :). Men med Katarina och Thomas var det så enkelt och naturligt. Emmi och Maja fann varandra från första sekund och vi andra kunde inget annat än att följa med i deras flow. flowride sälen experium

Sista dagen bestämde vi att spendera tillsammans på Experiums äventyrsbad. Emmi och Maja ville så gärna ta surflektioner inne på FlowRide, jag och Anja testade också på det. Men allvarligt jag tror det är bland det roligaste på länge!! Har ni möjligheten någon gång, TA CHANSEN och balla inte ur som jag var på väg att göra. Hade jag inte haft min älskade fru som pushade mig hade jag aldrig vågat. Men det kostade att jag blev lite putt på Anja för att jag tyckte att hon pressade mig till det. Ja, ja det är inte lätt alla gånger :):).flowride sälen experium filippa rådinHär ser jag iallafall ut som att jag ALDRIG tvekat och att jag är helt självklar…. Men nu vet ni hur det egentligen låg till :). Summan av kardemumman är: Tveka aldrig på eran egen förmåga!

sälen

avskedDet är inte lätt att bo närmar 100 mil ifrån varandra och det smärtade till och med i mammahjärtat när jag såg deras avsked.

Godnatt kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.