Kent, för alltid i mitt hjärta! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Kent, för alltid i mitt hjärta!

Sitter vid frukostbordet och läser tidningen. Tårarna rinner hejdlöst och jag kan inte stoppa det, det smärtar i hjärtat precis som om jag precis fått ett dödsbesked. Känslorna är överväldigande och känns samtidigt så främmande för mig. Jag är inte den som gråter för att ett favorit band lägger ner, jag menar, det är ju inte så att någon dött, musiken finns kvar och Jocke Berg fortsätter att göra musik. Men ändå så definitivt, Sveriges i särklass största rockband går mot ett avslut. Alla minnen sköljer över mig som en våg av nostalgi och jag vill bara lyssna på Kent om och om igen hela dagen och alla dagar framöver! TACK. FÖR. ALLT KENT!

Vad har ni för minnen? Hur många kommer att åka till Tele2 Arena i dec? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Är det inte lite som det? Ett dödsbud? Visst, musiken kommer alltid att finnas kvar och det känns tryggt. De gamla favoriterna som sitter längst in i hjärtat kan ingen någonstin ta ifrån en, men det att man aldrig mer kommer få uppleva euforin av ett pinfärskt album av världens bästa band igen är en stor sorg. Drömmen hade varit att resa till Stockholm och se deras allra sista konsert, men får nöja mig med att gå här hemma i Helsingfors istället. Känner redan nu hur ont det kommer att göra och hur tungt det kommer vara. Jag har aldrig varit bra på att ta farväl, och trösta mig med minnen.

 2. Susanne

  Kent är min lyckomusik. ..Bara njuter av deras fantastiska musik och texter. Kent är min favoritmusik, när jag ska motivera mig själv på joggingrundan…
  Usch, det är en tung dag idag…kan inte fatta att de ska lägga ner.
  Mitt första KENTminne är från en liten klubbspelning i Göteborg, men sen har det blivit många fler. Hoppas jag blir lyckligt lottad o får tag på biljetter både till den allra sista spelningen i Sthlm och den i Gbg
  Tack för en jättebra blogg förresten. Ha en fortsatt bra semester

  1. filipparadin
   filipparadin

   Underbart! Precis så är det för mig med. Jag blir lycklig inifrån och ut! Lycka till med era konserter! Kram F

 3. Åsa

  Vi köper biljetter till den 19 nov när de spelar i Gävle. Helst hade vi velat gå på en konsert i Eskilstuna då både jag o maken är därifrån. Kanske blir det Tele 2 också

  1. filipparadin
   filipparadin

   Grymt, hade man kunnat skulle man vilja följa med på hela touren och gå på alla konserter:). Kram F

 4. Anna

  Jag känner precis likadant, alla minnen man har från deras musik har liksom snabbspolats förbi ens ögon idag…från första gången jag såg de på den lilla klubbspelningen i Lund -97 tills idag.
  Kommer nog fälla en och annan tår på tele2 arena i vinter!