Filippa Rådin

24 bra tips på vad du kan fylla ditt påskägg med!

Hej mina kära läsare! Jag är verkligen helt varm hjärtat av ert engagemang på min blogg! För någon dag sedan frågade jag er om hjälp med tips på vad man kan fylla påskäggen med och jag fick så många bra tips att jag tänkte att jag sätter ihop en bra lista så fler kan ta del av den. Hoppas ni gillar det.

PÅSKÄGG TILL BARN:

1.En rolig dag med bara en förälder

2.Dinosaurieägg Du lägger dem i vatten och sedan kläcks de och ut kommer en dinosarie! Ett ägg i ägget är ju toppen

3.Smart Egg. Finns i olika färger och design och med olika dolda labyrinter på insidan som man ska trixa sig igenom. Passar både lite större barn och envisa vuxna.

4. Såpbubblor

5. Studsbollar

6. Hopprep

7. Glaskulor för att spela kula med i vår

8. Tidningsprenumerationer

9. Nyckelringar

10. Pussel

11. Pysselgrejer

12. Pytteböcker

13. Minispel

14. Nagellack

15. Halsband/små smycken

16. Småsaker till håret

17. Biobiljetter

18. Pärlor

19. Fina snören till armband

20. Tatueringar

Ja listan kan göras lång det är egentligen bara man själv som sätter gränserna. För mig är det viktigt med saker som engagerar barnen eller aktiviteter som man kan göra tillsammans antingen med hela familjen eller tex som en lyxdag där ett barnen får varsin helt egen dag med någon av föräldrarna. Sånt behövs ju även dagar som man inte får påskägg 🙂

IMG_2634

GLÖM INTE ER PARTNER! När man har fullrulle med barnen och att få ihop vardagen är det så lätt att man tappar bort varandra. Jag och Anja pratar ständigt om det bara för att inte hamna i att man inte längre ser varandra. Har ni tänkt på en sak. När man går bort piffar man sig och när man är hemma sjavar man runt i gamla urtvättade gympabyxor. Vem är det man vill vara fin för?! Jag vill iallafall i första hand att Anja ska tycka att jag är finast i världen , det är ju henne jag vill leva med i resten av livet:). Då får jag ju inte glömma bort att impa på henne då och då:). Eller? Vad tycker ni? Har jag fel, kanske är det så att jag redan fått henne på kroken och inte behöver bry mig mer….? En annan sak som vi ofta påminner varandra om är att inte glömma bort att ge varandra en snabb puss eller en kärleksfull strykning när man går förbi varandra. Det får oss att må bra hemma hos oss.

PÅSKÄGG TILL DEN MAN ÄLSKAR:

21. Fyll ditt ägg med små lappar med saker du älskar hos din partner. Med fina minnen du har eller saker som ni gjort tillsammans.

22. Små ”checkar” , typ frukost på sängen, sovmorgon, sällskapsspels kväll,

23. Date kväll ute/ hemma duka extra fint och köp något du vet att din partner tycker extra mycket om

Jag vet vad jag ska göra till Anja iallafall. Hittade det här och blev helt kär, kanske lite tidskrävande men jag tror inte det ska vara så farligt :). Tänkte att jag målar det i guld och så får det vara ett riktigt bra meddelande där i, ett riktigt guldmeddelande 🙂

24. överraskningsägg

Lycka till med det ni väljer att fylla era påsk ägg med! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  Tack för härliga filmerna på Youtube!!! Längtar efter att åka skidor igen. Glad påsk till er båda!!!

 2. Jeanette

  Tack för underbart tips! Skall fylla Lottas ägg med lappar så hon får svart på vitt varför hon är den jag väljer varje morgon!
  Och om bara en vecka är vi förlovade:-)
  Och det är ju superviktigt att göra sig extra vacker för den som man gett sitt hjärta till.
  Önskar en härlig påsk!

 3. Veronica

  Tack för alla underbara tips, fick många bra idéer, underbart skrivit! En fråga vart får man tag i ett sådant fint och härligt ägg! Glad påsk

  1. filipparadin

   Tack själv! Och sorry för sent svar! Men ägget gör du själv, du tar och gör små hål i varje ända och sedan blåser du ur ägget. Skriver en liten lapp och rullar ihop den och stoppar ner den i hålet. Tadaaaa! Färdigt :). Kram F