Filippa Rådin

Påskafton hemma hos Rådin/Pärson

Idag är det påskafton och hemma hos oss har det varit högtryck. Vi har varit på Ikea, köpt skåp, börjat bygga upp garderobssängar i Emmi och Elvis rum, varit hos Emmi hos hennes pappa och lämnat grejer till hennes rum där, målat om i Emmis rum och ätit middag hos mamma. Jag frågade precis Anja om vi aldrig kan göra något halvt? Vi satsar 100% och ända in i kaklet, Såna är vi och jag undrar om vi någonsin kommer att lugna ner oss.

caparol färg måla filippa Rådin

Ända sedan vi målade om Emmis rum har jag gått och stört mig över att färgen inte blev helt som jag tänkte det. Så i dag var dagen, jag stod inte ut längre och målade om. Jag har inte hunnit måla hela rummet än men började med att måla sovalkoven så att vi skulle kunna bygga upp vår planerade säng med inbyggd garderob. caparol färg målacaparol färg måla filippa Rådin

Vilken färg det egentligen är är svårt att visa i dagens ljus den blir olika på alla bilder, ska försöka fånga den en annan dag 🙂caparol färg måla filippa Rådin elvis

Mitt lilla hjärta är alltid på och vill gärna hjälpa till 🙂caparol färg måla filippa Rådincaparol färg måla filippa Rådin

Ibland går det så fort att byxorna åker av😂😂

Stor påskkram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caparol-Sara

  Vilken lättnad Filippa att veta att det är fler än jag som målar iklädd trosor och skjorta 🙂 hoppas kulören nu blir som Emmi vill ha det, en färg som går ihop med mörkret på natten

  1. filipparadin

   Ha ha ha vi är nog många. Emmi har inte hunnit se resultatet än men jag längtar tills vi är helt färdiga och när hon får flytta in på riktigt. Kram F

  1. filipparadin

   Tack fina du, Så roligt bara att den ser helt olika ut beroende på vinkel och tid när jag tog bilderna :). Men jag känner mig nöjd, ska bli så kul när rummet äntligen blir färdigt… det tar bara mycket längre tid än vad man tänker….frustrerande för en som helst vill ha det färdigt igår! ha ha ha! Stor kram på dig!