Filippa Rådin

Min älskade fru!

Anja Pärson fisk

Nästan så fort vi packat ur bilen hoppade Anja på skotern och drog ner till sjön med sin syster för att leta efter lyckan och hon fann den inte helt oväntat 🙂 En stor jäkel! Det är just det här som är tjusningen och friheten här uppe. Enkelheten. Det är obeskrivligt härligt att ha naturen bokstavligen utanför dörren.

Nu behöver vi inte fiska mer den här veckan iallafall och kan istället fokusera på bara skoteråkning. Ha ha ha.

På tal om skoterkörning. Barnen är som tokiga i att köra, åka ja allt som har med skoter att göra är bra och det är inte svårt att få ut dom här eftersom skotrarna står utanför altanen 🙂 och vi slipper allt tjat om iPad. Snacka om ljuvligt!

Ta hand om er. Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla Lorentsen

    Hej hopp Filippa! Måste fråga dig en sak som jag tänkt på LÄÄÄNGGGEEEE! Hur får man tag på dig privat eller menar via mail? För tror att du har svaret. Kramar från mig till er.