Filippa Rådin

Rekreation

TärnabyhemavanIdag har det varit en dag för rekreation. Klarblå himmel och strålande sol! Så vackert att det nästan gjort ont. Vi tog skotrarna ut till något som heter Smilaholmen och där stannade vi hela dagen.VoksivoksiSå gott som Maximilian sov i sin sovsäck idag var det länge sedan han gjorde. Att sova under bar himmel och i bruset av oss andra gjorde honom gott.Emmi fjällenStolt visar Emmi upp sin täljda pinne.Bob skoterSedan var det dags för obligatorisk Bobtävling. Vem kommer längst, ingen kommer undan, alla är med 🙂EmmiAnja PärsonTror att det var Anja som för ovanlighetens skull vann….. Jag undrar om inte hon vunnit nog under sin livstid och borde lämna plats till någon annan….. mig tex 🙂Filippa RådinFilippa RådinFilippa Rådin läsaAtt sitta så här nära alla andra men ändå för sig själv med en bok i handen, solen i ansiktet och fjällen runt omkring är något av det bästa som finns. Det här är bland det bästa sätten att ladda batterierna!PrinsessaVår lilla fjällprinsessa myntade uttrycket: Att fiska som en prinsessa idag :):):). Hur mycket kan man älska en liten människa?! Hon och resten av barnaskaran ger och oss så mycket skratt och glädje varje dag att man inte vill missa en endaste minut tillsammans med dom. Inget annat får mig att känna mig så rik som min familj!!! Och just när jag sitter och skriver sköljer en våg av kärlek över mig…..Gud vad jag älskar dom, helt makalöst!!Filippa Rådin

God natt och sov gott kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Hej Filippa och Anja! Ni har inspirerat mig så oerhört mycket. Jag skulle så gärna vilja berätta hur, men inte i en kommentar. Finns det något annat sätt? Om inte, så ett stort tack för det ni gör och delar!

  2. Siri

    Klart han sover som en hel karl Lillprinsen, inget gör så gott för kropp och själ som att vistas i fjällen. April är min favvomånad på året; solen och värmen, go’fika och inte en enda insekt i sikte ute på fjället, det är verkligen livet! 🙂