Min dotter är min förebild. – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Min dotter är min förebild.

bästisIdag har det varit en hektisk dag. Den började med att skicka iväg Emmi med hennes bästis Emmylo till säsongens sista slalomtävling och fortsatte sedan med att lämna Elvis uppe hos mormor för att kunna åka med Maximilian till babysimmet.

babysim

Tror aldrig vi varit så snabba iväg från simmet någon gång, det var rekord! Vi ville verkligen hinna till Bygdsilijum som ligger ca 40 min från Umeå innan Emmi skulle köra sitt andra åk. Tyvärr bommade vi det men hann till prisutdelningen.

Alltså det må vara mycket och full rulle för oss nästan hela tiden. Men det här livet med våra älskade barn det är bara så underbart ! Just nu är vi mitt uppe i det och det är mycket åt alla håll men ser man det i perspektiv till livet är det en väldigt kort liten del och det gäller att njuta!

slalomtävlingprispallpokal

När jag ser min dotters självklarhet njuter jag och mitt hjärta vet inga gränser för hur lycklig hon gör oss. Hon lär mig så mycket om vad riktig självkänsla är. Helt orädd i mycket och rädd i en del.

I just skidåkningen har vi varit oroliga för att Emmi ska känna press på sig när hon började träna slalom och att det skulle vara en belastning för henne och svårt att hantera att hon är “Anja Pärsons” bonusbarn. Hur bra ska man åka när man har världens bästa i familjen?  Men det slår mig att vi vuxna ofta gör saker mer komplicerad än vad det faktiskt är. Att leva sitt liv med en världsstjärna och den uppmärksamhet det innebär är ju Emmis vardag. Hon vet och kan det utan och innan och hon är coolare än både mig och Anja tillsammans. Hon är modig och låter sig inte påverkas och går alltid sin egna väg. Den här lilla människan gör mig så vansinnigt stolt som förälder hennes sätt gör mig stolt över mig som person. För hon är en frukt av oss som föräldrar. Det vi varje dag jobbar med att få henne att växa till en stark människa!

gå sin egenvägpokalsnöslottAtt bygga snöslott med hjälp av pokalen är ju en självklarhet ha ha ha!

Underbara unge, jag älskar dig med hela mitt hjärta!!

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    I min del av Sverige var det längesen snön försvann men jag njuter av dina bilder o din berättelse om din dotter och din självklara kärlek till dina barn. Fantastiskt, jag mår gott att läsa din fina blogg!!
    Ta hand om varandra!!