5 tips till en perfekt garderob – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

5 tips till en perfekt garderob

Nu är våren här och barnens garderober måste uppdateras! Från ena dagen till den andra känns det som att alla barnen har vuxit ur alla kläder samtidigt. Hur är det möjligt!? Är det bara vi som har det här problemet eller är det lika för alla? Funderar på om vi planerat barnafödandet för dåligt så att alla våra barn har växtperiod samtidigt ha ha ha!

Jag har i allafall rensat barnens garderober för att sakta börjat fylla dom igen. Eftersom jag drivit klädbutik i 10 år är jag en van “klädrensare” och har även hjälpt många med att bygga upp fungerande garderober på nytt.  Det finns mycket man kan tänka på men här är mina 5 bästa tips:

1. Grunda garderoben med bra basplagg, plagg du använder ofta.

2. Köp kläder som ger dig flera kombinationsmöjligheter.

3. Tänk på helheten i garderoben, Vad har jag hemma? Hur kan jag bäst komplettera det jag redan har? Osv

4. Håll dig till en färgkod/ färgspektra på hela garderoben.

5. Komplettera upp med accentfärger och schyssta accessoarer det gör att garderoben känns större och det piffar upp dina outfits

zara newbie barnkläderNya kläder till Elvis garderobkavat

Skor från Kavatminirodini

Älskar den här jackan från Mini Rodini som är vändbar och så fina mönster på båda sidor!minirodinidetalj minirodini

Zara newbie

Nya kläder till MaximilianZara newbieZara newbieZara newbie

zara

Nya kläder till Emmizarazarazara

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Tack för en otroligt bra blogg. Skulle behöva guidning av dig, både min och min dotters garderob är otroligt spretig. 🙂 Älskar den grå koftan, var är den ifrån…?

  1. filipparadin
   filipparadin

   den gråa koftan är från Zara. Att din dotters garderob är spretig kanske beror på vilken ålder hon är. Är hon så pass att hon bestämmer själv får man stå ut med spretigheten ett tag tills dom själva hittar rätt/sin stil. Sen kan man ju alltid guida dom ändå. Det bästa man kan göra är att verkligen rensa och rannsaka sig själv och vad man använder. Sen får man sakta bygga upp något långsiktigt och tänk på färgerna! Håll ihop det, även fast man blir “förälskad” i butiken. Ta hem det istället på öppetköp och överväg plagget en vända till :). Ja det är bara att fråga på om du har frågor lycka till!! Kram

   1. Ida

    Hon är 11 månader så än finns det bara mig att skylla på, och de som kommer med presenter i form av kläder såklart. Jag ska från och med nu shoppa med andra ögon. Tycker det är svårt att få ihop det, tycker även det är klurigt eftersom plaggen ofta finns i blått eller rosa och även mycket mönster på allt och hela set. Jag gillar det lite mer neutrala. Grått är exempelvis flott i min värld. 🙂 Vore det inte ngt att tävla ut en shoppingdag med dig…härliga och kunniga människa?! 🙂 Stort tack för svar och bra återkoppling. Kram!

 2. Hanna

  Underbart skrivet och beskrivet! Hög igenkänningsfaktor på köpet. Jag var också gift med en man och träffade mitt livs kärlek i en kvinna, som jag nu är gift med och ska bli förälder med till sommaren! Vi plöjde hela L-word när vi träffades. Underbar serie som alla borde se!

  Tack för att ni är dom ni är, delar med er av ert liv och hjälper till att göra relationer som våra naturliga!

  Kram /Hanna

 3. Anette

  Tack för alla bra tips! Och jättefina kläder till barnen. Undrar var Emmis nya helt bedårande klänning och bikini kommer ifrån? Tack på förhand om du vill svara!
  Hälsningar, Anette