Leksakerna på plats! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Leksakerna på plats!

Vill börja med att tacka alla er som gav mig massa bra tips på barnleksaker på nätet! Kommer definitivt behöva beställa fler saker till vår hylla och tack vare er har jag en lista på bra onlinebutiker!

Nu har iallafall leksakerna kommit som jag beställde för en tid sedan. Maximilian älskar dom verkligen så att dom står så här fint uppradade är egentligen bara till för fotografiet. Verkligheten ser oftast helt annorlunda ut. Allt ligger huller om buller på golvet och jag har skrikit mer än en gång rakt ut.

Hur var det nu… jag barnsäkrade hemmet för Maximilian, att jag sen går på ett minfält själv får ingå :).

Vill ni läsa hur jag tänkte när jag barnsäkrade med leksaker finns det här: Barnsäkra hemmet 

ekologiska leksakerekologiska leksakerekologiska leksakerekologiska leksakerekologiska leksakerTa hand om er! Stor kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.