Kaos – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Kaos

Igår tog vi ett snabbt beslut och bokade resa ner till Stockholm, två timmar senare satt vi på flyget med barn och packning. Ibland går det mer än fort hos Pärson/Rådin.

När jag satte mig på flyget var det som att all stress bara rann av mig. Den senaste tiden har varit så oroligt mycket åt alla håll och kanter för oss och trots att vi skulle ner på jobbmöten kändes det ändå ruggit bra….

Tills i morse. Vilken jävla dag det blev! Jag och Anja sitter lugnt och tar morgon kaffet Elvis ser på tv och Maximilian kryper omkring på golvet utan blöja för att lufta sin knallröda rumpa som han helt plötsligt fått.Han måste ha ätit något han är känslig för.  Helt plötsligt är det som att någon tryckt på slowmotionknappen. Samtidigt som Anja vänder sig om ger hon ifrån sig ett avgrundsvrål.

Maximilian kände sig nog extra fri och avslappnad utan blöja. För nu låg det små kluttar på våran sidenmatta!!! Anja kastade sig på mattan och jag skyndade mig med Maximilian in i duschen. Den här gången hade vi tur, mattan klarade sig och vi kunde skrubba den ren med mattmedel.

Tillbaka till kaffet så luktade det ändå fortfarande bajs. Vi letar febrilt överallt och inser att jag lyckats få bajs på mina kläder när jag duschade Maximilian. Just där och då är det många fula ord som rasar igenom mitt huvud. Vid det här laget var det bara en timme kvar innan jag skulle ha mitt första möte för dagen hemma i vår lägenhet och jag hade inga kläder. Eller… jag hade kläder med bajs på.

Men det stoppar inte där. Helt plötsligt hör jag ett KRASH , Maximilian har lyckats få upp ena lådan i köket och vips hade han tagit ut en glasskål som hamnade på golvet. Anja tar snabbt bort “ungen” därifrån och medans hon gör det så går Elvis dit och ska kolla!! Jag kastar mig fram och tar tag i honom i sista sekund så han inte får glas i fötterna. När Anja tagit fram dammsugaren och jag lyft bort Elvis drar Maximilian NER GARDINERNA!! HAHAHAHA jag dör!!!  Här står jag i trosorna för jag har haft bajs överallt, glasskålen ligger i tusenbitar och Elvis viftar med sopen så kaffekoppen också är millimeter från att åka i golvet på vår matta, Maximilian inlindad i gardin och Anja kryper på golvet med dammsugaren i högsta hugg! Ja ni kan ju tänka er vilket kaos!!

Det är nu jag älskar att jag är gift med Anja för det är nu vi ställer oss och gapskrattar. Hej och hå familjen kaos!!

Anja springer iväg till sitt möte kvar står jag när det ringer på dörren, osminkad och turligt nog med ett par byxor från Anja på mig. Min mamma har alltid sagt till mig när något är tokigt – Gå fort och se glad ut! Jag öppnar med ett stort leende och fixar ett möte på 2 timmar 🙂 loppi

loppielvis

Efter mitt första möte kändes allt lugnt och harmoniskt trots att jag springer hemifrån hals över huvud till Loppikontoret där mina fina och tålmodiga bloggkolegor sitter och väntar på mig. När jag kommer in på kontoret fylls jag av kärlek, jag gillar verkligen människorna där. Och det är så härligt att Jessica, Angelica och jag kan sitta där med våra underbara barn som kryper omkring på golvet när vi har möte och ett jättebra snack om hemlagad barnmat.

Anjelica lagergren Jessica lagergren

På eftermiddagen kom Anja tillbaks från sitt möte, vi tog barnen till Humlegården. Vilken liten oas mitt i Stockholmstressen! Så skönt att det finns ett sånt bra ställe där barnen verkligen kan leka.

Puss på er alla nu ska jag njuta av att barnen sover och att den här dagen snart är slut 🙂 /F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ebba

    Som jag skrattade och log av ert kaos! Det är så underbart hur fel det kan bli ibland. Och allt löser ju sig på ett eller annat sätt, även om det i stunden känns hopplöst…. Hahaha, så kul det var att läsa, helt underbart! Kram på er ❤️