Steg 1 i vår nya struktur! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Steg 1 i vår nya struktur!

Jag skrev i ett tidigare inlägg om att vi som bäst håller på att strukturera upp våran vardag. Efter Anjas skidkarriär och min butik så har det varit så skönt att sluta ha en vardags som var så himla planerad och bestämd. Vi har gjort mycket på uppstuds. Men under det här året med Maximilian i vårt liv så inser vi att det verkligen inte fungerar längre. Man har bara 2 händer och med 3 barn måste vi bli mer strukturerade och välplanerade.

Inlägger kan du läsa här: Kåt, glad och tacksam!

Men vad jag hatar papper, kvitton och bokföring!! Är så in i bängen ointresserad att det värket i hela kroppen när jag måste sitta och sortera kvitton. Men med vårt nya mål med att få en mer strukturerad vardag så har vi bestämt att en dag i veckan, Torsdagar, är vår förbannade pappersdag. Och då är det bara för fru Filippa Rådin att sitta snällt med alla dessa papper och inte reta Anja Pärson som sitter mitt i mot mig allt för mycket. HA HA HA Ni kan ju tänka er…  Det är tur att vi är olika och att det finns bra folk som hjälper oss med just bokföringen.kvitton

kvitto mess

Även små fingrar ville vara med och hjälpa till! Det blir ju så mycket bättre då 🙂

filippa rådin

Efter alla att plöjt igenom ett berg av kvitton och papper så kommer Anjas kvalitéer in som bäst, 4 minuters intervaller med 2 minuters promenad som vila. Bästa sättet att rensa skallen och släppa alla siffror. Nu är jag med i matchen igen!!

Puss på er! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.