Tjäna en slant medan du shoppar loss! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Tjäna en slant medan du shoppar loss!

Idag har jag ett exklusivt erbjudande till er. “Mitt” LOPPI-gäng driver en annan sida som heter LOPPIshopping som ger pengar tillbaka när man handlar online! Så om man ändå handlar på t.ex. RoyalDesign, Lyko, Babyshop, Boozt, Ellos, Bokus eller Hotels.com (finns massa fler typ 200 st) får man pengar tillbaka när man tar svängen via LOPPIshopping! Pengarna man tjänat ihop betalas sedan ut direkt till ens bankkonto. Så himla bra grej!

Jag själv tänkte passa på att lägga in en order på mina absoluta favoriter, alla kategorier, när det gäller hudvård till små barn. Jag har använt Weledas krämer till alla våra barn och kan verkligen varmt rekommendera dom.  Här om dagen skrev jag ett inlägg och nämnde Maximilans röda rumpa, den är som bortblåst nu efter att ha använt Nappy Change Cream. weleda

Eller varför inte gå in och shoppaloss lite schysst inredning på Ellos eller Royal design, Jag älskar märken som Himla, Day Home, Ferm living och Bloomingville. Anja och jag reser mycket och man skulle kunna tänka sig att vi har världens möjligheter att hitta massor av snygga saker men sanningen är den att vi när reser är vi oftast på jobb eller med familjen. Och då vill vi prioritera det och hinner sällan springa på stan. Så för oss blir det mycket att beställa på nätet :). Har ni några favorit märken som ni kan tipsa mig om? I så fall får ni gärna skriva ner dom i kommentarerna. Jag söker ständigt efter inspiration överallt men det bästa är när jag får tips från er.

Det enda du behöver göra är att registrera er genom den här länken idag så får ni 50 kr direkt! Erbjudandet är exklusivt och gäller bara fram till kl 23 idag (fredag)!

Det är ett kanonbra superenkelt sätt att tjäna en extra hacka när man ändå handlar på nätet.

Förutom butiker har LOPPIshopping även en del erbjudanden. Idag finns t.ex. 40% på Geggamoja och Molo som har himla fina kläder. Erbjudandet hittar ni på den här länken. Men glöm inte att först registrera er genom den här länken!

Lycka till och hoppas ni hitta något som ni ändå behöver. Kram F

Inlägget är i samarbete med LOPPIshopping

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karolina

    Åå, jag gillar att nätshoppa! Det är roligt att kolla runt på olika fina saker, och praktiskt att beställa hem saker som man behöver/vill ha. Jag slipper att lägga tid på att åka till affärer och att trilskas med barnen i affärer är ju jätteskönt att slippa. Då kan vi göra saker som passar dem bättre och sedan kan jag nätshoppa hemifrån på kvällen när de sover. Men sedan grämer jag mig över att jag inte handlar lokalt och stöttar (små)företagare som driver butiker häromkring och har jättefin service. Nätet måste vara en tuff konkurrent för dem.