Hitta glädje – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Hitta glädje

Vanligtvis går det ganska bra men den senaste tiden har jag haft svårt att hitta stunder där jag kan ladda batterierna. Jag har som inte riktigt kunnat hitta lugnet och harmonin till att bara känna glädjen i kroppen något som jag annars har väldigt lätt för. Det är som att kroppen varit för trött, vilket i och för sig inte är helt konstigt. Det har varit ganska mycket för oss den senaste tiden och allt har väl mer eller mindre gått runt. Men sedan Anja och jag tog beslut om att vi skulle bli bättre på att strukturera upp livet och efter att vi faktiskt tagit planeringen på allvar har det blivit så mycket bättre. Anja och filippa

I går åkte vi upp till Anjas föräldrar i fjällen. Och idag fick vi värsta lyxdagen delux, Jag kände mig så priviligerad, som om jag dragit högsta vinsten. Emmi och Elvis drog iväg med Anjas mamma och pappa på skotrarna och Anja, Maximilian och jag fick oss en rejäl längdtur. Vi var ute i över två timmar. Alldeles ensamma på “orörd” mark, orörd och orörd… det är den såklart inte men det kändes så och ni fattar vad jag menar :). Och jag fick äntligen känna genuin lycka igen, hela kroppen exploderade. Vilken känsla!. Anja pärson

Dessutom fick jag se min älskade fru tävla i dag. Det är bland det bästa jag vet, jag njuter av varje sväng hon tar och jag blir sjukt imponerad över hur grym hon är!

Vi är här upp av just den anledningen, för att vi ska jobba men det känns som att det kommer bli sjukt roliga dagar så jag ser fram emot dom. Filippa Rådin turfjällpulkan

Maximilian njöt, ner bäddad i pulkan och sov hela tiden vi var ute så jag och Anja fick helt egentid. Fatta vad maxat :)!Anja pärsonfilippa rådin fjällen

Det bästa är när snön ser helt orörd ut och det känns som vi är dom första och enda som åkt här. Idag var det dessutom helt vindstilla. träningVad gör ni för att ladda om? Det kan låta konstigt men när jag är hemma i stan brukar jag ta bilen helt själv, skruva upp peppande musik på max och sen cruisar runt ett tag, det behövs ingen lång stund. Men att få känna friheten i att köra bil och lyckan i musiken på hög volym är helande. Pröva så får ni känna! Jag känner mig iallafall som coolast i världen :)… Tror inte att vår 9 åriga dotter skulle hålla med mig om den ha ha ha!

Ta hand om er! Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Jaaaa! Älskar också den där bil o musik grejen, jag blir så pepp. Brukar inte göra det bara för att men från och med nu kanske

 2. Margareta W

  Så härligt att få se en glimt av min barndoms fjäll. En sak som jag funderat på är vad barnen kallar er? säger de mamma till er bägge eller förnamn? Du kallar ju din mamma för mormor i relation till barnen medan du skriver att barnen följer med Anjas mamma och pappa. Vore intressant att höra hur ni löser detta eller snarare hur barnen löser detta.
  Ha de gott önskar en fd Umebo

 3. A way of living

  Jag tar promenader, tränar, pysslar, fotograferar, kollar ett avsnitt av någon bra serie eller läser en bok/tidning för att ladda om- men det måste vara ostört, utan skrikande barn runt fötterna 😉