Anjas födelsedagspresent – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anjas födelsedagspresent

Anja pärson och Filippa Rådin kärlekI dag fyller hon år, kärleken mitt i livet <3!! Mitt hjärta, min glädje och min stolthet. Det finns ingen vuxen människa som kan få mig så glad, lycklig och arg som hon. Hon utmanar mig till att tänja på mina egna gränser och låter mig växa som människa på ett alldeles speciellt sätt. Hon bejakar mig i stort och smått och tillåter mig känna stolthet över mig själv. Min kärlek till henne som människa vet inga gränser och varje dag tillsammans är en bit av resan som jag aldrig vill ska ta slut!

Jag lovade ju er redan igår att jag skulle berätta vad hon fick i present. Så vad fick hon då!?

Imorse fixade vi frukost med tårta, sjöng och gav henne blommor sen hade jag slagit in min mobil i ett paket och när hon öppnade den spelades videon från Mårten upp. Gissa om det blev lyckat!!

Ni tycker kanske att det låter helknäppt att jag “gav” Mårten i present. Kan inte Anja träna själv?! Jo hon är grym på att träna och hitta träning i vardagen men även när man är bäst på något kan man behöva inspiration och nya grepp på något som man redan kan. Ni vet ju att vi sliter med att få över tid till träning och att vi så smått börjat hitta lösningen på vår tidsbrist. Ja det är ju inte så att vi fått fler timmar på dygnet än ni andra men vi har börjat strukturera upp vardagen på allvar. Så jag gav Anja träningstimmar med Mårten Nylén för att hon för länge sedan sa: – Är det någon jag skulle kunna tänka mig att träna med är det Mårten. Det tog jag fasta på och gav henne helt enkelt träningspepp :). Det bästa av allt var att hon själv blev jätte glad och super peppad, lika peppad som jag 🙂

Eftersom vi är uppe hos Anjas föräldrar nu och Emmi var tvungen att åka hem i går har jag och barnen även planerat att överraska henne mer när vi kommer hem, så mer presenter väntar :).

Ta hand om er! Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Oj vad fint och glad man blir. Jag blir alledes rörd.. Ni är verkligen inspirerande förebilder. Tack för det.