Brudarna och Adele – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Brudarna och Adele

21 januari fyllde vår fina och älskade vän Malin 40 år. Malin sjöng sig in i vårt liv och från första stund var vi förlorade, Ingen känner oss så bra som individer och som par. Att få ett dygn tillsammans bara vi brudar utan barn är obeskrivligt och helt fantastiskt. I födelsedagspresent fick hon Stockholm och Adele tillsammans med oss. Så i morse flög vi ner, ett snabbt stop i lägenheten för att sedan ska gå ut på en lång lunch och promenad bland körsbärsblommorna i Kungsträdgården. Nu flödar champagne och strax ska vi ta oss mot Tele2 arena!! ADELE HERE WE COME!!kungsträdgården adelekungsträdgården adelekungsträdgården adele filippa Rådinkungsträdgården

Så mycket folk och så många bilder på summa sak.. körsbärsblommor :). Älskar det!Anja pärsonAnja pärsonDen här kvinnan är det bästa jag vet <3!

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hej Filippa! Tänkte att du och Anja kanske inte känner till att hon omnämns på ett fint sätt i en ny låt av bandet Mimikry? Låten heter Nationalist, och finns på Spotify. Ett tips! Plattan heter “alla sover”.