Filippa Rådin

Maximilian 1 år!!

Vår älskade lilla plutt fyller år idag! Tänk vad fort det går! Han är nu 1 år gammal!! Fast hur ser man på det?  Han föddes egentligen 23:57 så än har han några timmar kvar:)

Han har under veckan tränat på att gå för att kunnat styla på sin dag:)

Idag blir det fullt hus. Släkt, grannar , vänner och hundar. Det brukar kunna bli en hel del. Så underbart!!! Vi har laddat upp med prinstårtor och smörgåstårtor, kakor,bullar och hemgjord glass. Och lillprinsen Maximilian kommer få en alldeles egen variant av mangoglasstårta med färska hallon utan vitt socker och hur god som helst. Bild och recept kommer framöver :). 

Men innan kalaset ska jag på begravning och ta avsked av min vän som inte finns med oss här i dag. Vila i frid Måns ❤️. Som sagt tvära kast. Livet går hand i hand med döden. Glädje och sorg. Det gäller att vara i nuet och glädjas över alla små underbara saker som livet erbjuder varje dag! Och glöm inte att DU är unik, DU är underbar för just den du är!! Jag kommer att tjata om det och jag kommer aldrig att sluta påminna er om det. För det är så viktigt! Ta hand om er❤️
Största kramen Filippa 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.