Filippa Rådin

Gör mål!

Nu har fotbollssäsongen börjat!! Vår stora tjej hade sin första match för säsongen. I år har de gått upp i storlek på planen och spelar 7-manna. Planen känns enormt stor! När Emmi började med fotboll ville hon  verkligen inte spela match. Men idag går hon in på planen med stort kroppsspråk och en inställning till fotboll som är helt underbar!! Självsäker och definitivt en inställning att i år ska hon göra mål, springa fort och skjuta hårt. Igår tränade hon med Anja på tillslaget och det utan att ledsna efter 5 minuter! Hennes tålamod för vissa saker kanske inte alltid finns där, Vi har fått slita lite med att hitta vägar med Emmi när det gäller att öva och inte ge upp. Hon vill så gärna kunna allt på en gång. Där har Anja varit en klippa! Man kan tro att hon skulle drilla våra barn hårt inom idrott, men faktum är att Anja vet mycket väl vilket jobb som ligger bakom och hur viktigt det är med leken när man är yngre. Hon har fått testa sig fram med Emmi och haft ett enormt tålamod. Viljan ska sitta hos barnen inte hos den vuxna!fotbollsmorsafotbollsmorsaDet var vår tur att hålla i fikaförsäljningen, Min exman står bakom och ser ovanligt bister ut 🙂 han vet väl allt för väl att det är bäst att hålla koll på mig ha ha hafotbollsmorsaIdag var det så nära att Emmi skulle få göra sitt första mål. Hon har varit där förut och nosat men idag var det faktiskt ren otur att hon inte fick sätta den. Längtar så tills den dagen hon får göra mål. Hon kommer att växa så mycket med det målet men den dagen kommer och nu känns den närmare än någonsin 🙂fotbollsmorsaDags att packa ihop och  gå hem, stolta över dagen. Stolt över vår dotters framsteg. Stolt över henne som person, stolt över ALLT!!

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.