Filippa Rådin

Mina senaste inköp till pojkarna

Nu har vi bokat och hyrt hus på Mallis!!

Bara någon dag efter skolavslutningen drar vi hela familjen och det ska bli magiskt skönt efter den här sjukt hektiska våren. Kan knappt tro att det är sant och i mina drömmar ser jag hur vi som familj ska äta glass och vara harmoniska hela två veckor. Ha ha ha det förstår vi all ihop att så kommer inte vara fallet. Verkligheten är väl närmare att vi kommer bli galna på Maximilian som inte vill annat än gå just nu och att vi ångrar att vi hyrt ett stort hus med pool men vi löser det på något sätt. I värsta fall får vi sätta sele och spårlina på honom så att han kan springa och vi mammor sola ha ha ha. ( hoppas alla förstår att jag skämtar, självklart kommer vi inte sätta varken sele eller spårlina på honom :))

Hur som helst ,efter att vi gjort klart allt med bokningen drog jag iväg oh köpte lite ”Mallis kläder” till pojkarna. Hittade inget till Emmi tyvärr. Tycker att det är svårt att hitta kläder till henne nu, Hennes storlek är i någon slags mellanperiod och jag gillar inte riktigt utbudet men hon behöver också lite lätta sommarkläder så jag får nog sätta mig en stund och beställa på nätet istället. sommarkläder sommarkläder sommarkläder

Alltså små jogging skor är bland det sötaste jag vet,  Och nu när Maximilian har blivit så duktig på att gå själv är det så kul att ekipera honom med fina små skor.sommarkläder sommarkläder sommarkläder sommarkläder sommarkläder sommarkläder sommarkläder

Kan riktigt se hur underbart fin Elvis kommer att vara när han springer omkring i väst, shorts och den lilla stråhatten 🙂

Kram F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotte

  Vet inte vilken storlek E har men min ena dotter har precis hamnat i 134/140-storlek och det är sååå svårt – de kläderna går ju upp till 170 oftast och den storleken har ju liksom tjejer som går i 9an…. Hur är det tänkt att min 9åring ska ha samma kläder som de som är 15år? Näe, igår va vi och provade shorts – hittade inte ett enda par som inte var för korta, för tighta eller för trasig….. Jag förstår att det passar tjejer som går på högstadiet men går man i 3an känns det lite väl ”vuxet”….

 2. Johanna

  Åh,den fina marinblåa kavajen-vart hittar jag den?Superfin!Tack för en bra blogg:)
  Hoppas Ni får en fin Mallis-vistelse.
  Hälsar Johanna

 3. Linda

  Ett tips är att ta med flytväst till de icke simkunniga barnen så kan ni sätta på dem om det finns tillfällen ni inte vill passa.dem som hökar

 4. Sophie

  Hej! Fina och fräcka kläder och skor! Jag undrar hur man gör för att läsa kommentarer andra skrivit? Tycker det är en del av blogginläggen :). Läser på mobil. Får inte fram kommentarerna, utan ser bara en halv mening.

  1. filipparadin

   Konstigt med kommentarerna… Vet att min bloggportal gjort om utseendet kanske att det blivit något i och med det… Ska kolla upp det. Annars ska det bara vara att scrolla ner. Tack för att du läser och engagerar dig 😘😊 kram F

   1. Maria

    Jag läser också från mobilen och klickar på: visa fler som står under nedersta kommentaren. Alternativt trycker på en av kommentarerna då ser man all text.

    1. filipparadin

     Toppen! Då funkar det för dig. Tack för det och för att du orkade skriva 😊 stor kram F

 5. Maria

  Vad kul. Min man och jag åker också dit varje år. Och i år blir han kvar för att jobba. Så det blir tre vändor för mig. Tack för en fin blogg. Kram Maria

  1. filipparadin

   Vi hyr av en liten agentur men det finns ju många ställen att hyra genom 😊. Ska bli obeskrivligt härligt. Kram F