Filippa Rådin

Får man vara hårig som få!?

Ok jag är glad över att vara över 40 och att jag landat i en trygg grund i mig själv för den här bilden hade jag aldrig bjud er på när jag var 25. Men trots min god självkänsla fick jag en chock när jag drog av mig jeansen för att ge benen lite sol. Så fort man glömmer, Från vår till vår kan det tydligen hända en hel del på hår fronten. När jag låg där som bäst i soffan och kände håret på mina bleka ben svajade i vinden flög tanken förbi om jag helt tappat viljan att vara hotstuff för mig fru. Man får tycka vad man vill men min favorit är inte vitaleka ben med hår. Jag tror det kan vara kontrasten mellan det mörka håret mot dom vita benen som gör det.

Hur har ni det hemma hos er, Vågar ni visa era håriga ben för er respektive? Hur hårig får man vara, Är det ok att vara blek och hårig eller ska man hålla undran hela tiden? Vad är rätt och vad är fel? Finns det rätt och fel i den här frågan? För mig är livet blandat, sen vet jag vad jag drömmer om men är det min egen dröm eller är det vad reklamen säger till mig?

Skulle vara kul med era tankar <3.

Och sen njut av att det är helg och hoppas att ni får sol på er vare sig ni är håriga eller släta 🙂 Kram Fblek

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. EmmaB

  När jag var 21 hade jag aldrig rakat benen. Har völdigt ljusa hår. Vi åkte på backpacking i Australien o en kille som bodde samma Hostel fällde en kommentar att rakar du aldrig dina ben?
  Hujja vad ont i magen jag hade efter det. O jag började raka dem. Som tur är träffade jag sen världens bästa man 2 år senare. Som inte tycker jag behöver raka mig. Gör det ytterst sällan idag max 1 gång per år! Väldigt skönt o stör mig inte alls på att jag har hår
  Men tänk att en kommentar från en helt anonym person kan få en att känna så?

 2. Angela

  Det är alltid lika roligt att läsa din blogg 🙂 I början av relationen så rakar men sig fin hela tiden, men har man varit tillsammans i årtal så blir man lite mer bekväm och låter det växa ut speciellt vintertid.Jag försöker för det mesta raka mig för min fru så man kan vara lite len och fin men det blir mest om man ska iväg på någon tillställning 😉 däremot så fort det blir shorts väder blir man lite mer noggrann och ska se/känna sig fräsch.
  Kram

  1. filipparadin

   Tack för att du läser min blogg :). Håller med om att när det är shortsväder och luftar benen blir rakningen mer frekvent :). Ta hand om dig Kram F

 3. Helen

  Du är så rolig!! 🙂 Jorå, här växer och frodas det fortare än jag hinner hålla efter, haha!! Åtminstone nu på våren verkar som 😉 Jag tycker det är finast utan hår, på mig själv, Men tycker det är modigt när andra visar sina håriga ben, Men mannen får ta mig som jag är nu, ibland med lite mer hår! 😉

 4. J

  Haha här är det så att jag har 5 babymjuka hårstrån på vardera ben. De åker bort någon gång i halvåret 😊. Tittar inte på hur håriga folk är men har förstått att det kan vara jobbigt för vissa. Va som ni vill, håriga eller inte ni är fina iaf!! Kram

 5. Jessica Olérs

  Alltså du är underbar! Känner igen mig i dina tankar och önskar att jag höll efter mer. Du vet sådär som man var i början av relationen. Nu. får dock Rasmus ta mig som jag är, med lite för mycket hår då och då. 🙂 Kram

  1. filipparadin

   Ha ha ha så är livet. Tur kärleken övervinner allt 😊. Största kramen till dig ❤️

 6. Ebba

  Tycker man får va hur man vill! Jag (som än bara har mig själv att ta hand om) rakar benen varje dag, önskar att jag inte brydde mig men tycker att JAG känner mig lite ofräsch om jag inte gör det. Andra däremot bryr jag mig inte alls om! Älskar när andra tjejer blottar sina håriga ben! Väldigt ologiskt att jag gillar det på andra men inte mig själv…
  Däremot kan jag ha lite problem med andras fiffihår om det ”sticker ut” lite väl mycket utanför bikinilinjen på en minimal trosa på stranden. Antar att det blir lite väl intimt för mig 😉 Men fasen, alla får göra som dom vill! Hår är ju trots allt bara hår och helt naturligt!